Κατασκευή τσάντας για φτερά & άτρακτο.
Κατασκευή τσάντας για φτερά & άτρακτο.
Γνωρίζει κάποιος, που μπορούμε να βρούμε υλικό, για να κατασκευάσουμε τσάντες, για τα φτερά και την άτρακτο αεροσκαφών;
Απάντηση: Κατασκευή τσάντας για φτερά & άτρακτο.
Φυσικα και γνωριζει ....
Θα πας στην οδο Καλαμιωτου ,πισω απο την πλατεια Αγιας Ειρηνης στην Αιολου και εκει θα βρεις πολλα καταστηματα που πουλαν ρεταλια υφασματος η μουσαμα αδιαβροχο σε υφασμα.Επισης μπορεις να παρεις και ενα υλικο που ονομαζεται καπιτονε. Με αυτο θα κανεις τις θηκες και θα τις καλυψεις με το αδιαβροχο.
Εχω φτιαξει αρκετες θηκες για τα ανεμοπτερα μου καθως και για φτερα απο ΥΑΚ 54 σε μεγαλο μεγεθος.
Πρεπει ομως να ξερεις να γαζωνεις για να τα φτιαξεις οπως θελεις εσυ ...γιατι αν ειναι να εξηγησεις σε καποια νοικοκυρα ...αστο καλυτερα.:p
Θα πας στην οδο Καλαμιωτου ,πισω απο την πλατεια Αγιας Ειρηνης στην Αιολου και εκει θα βρεις πολλα καταστηματα που πουλαν ρεταλια υφασματος η μουσαμα αδιαβροχο σε υφασμα.Επισης μπορεις να παρεις και ενα υλικο που ονομαζεται καπιτονε. Με αυτο θα κανεις τις θηκες και θα τις καλυψεις με το αδιαβροχο.
Εχω φτιαξει αρκετες θηκες για τα ανεμοπτερα μου καθως και για φτερα απο ΥΑΚ 54 σε μεγαλο μεγεθος.
Πρεπει ομως να ξερεις να γαζωνεις για να τα φτιαξεις οπως θελεις εσυ ...γιατι αν ειναι να εξηγησεις σε καποια νοικοκυρα ...αστο καλυτερα.:p
Φυσικα και γνωριζει ....
Πρεπει ομως να ξερεις να γαζωνεις για να τα φτιαξεις οπως θελεις εσυ ...γιατι αν ειναι να εξηγησεις σε καποια νοικοκυρα ...αστο καλυτερα.:p:D
Βγαινουν πολυ φθηνες θηκες με αυτον τον τροπο.
Ελπιζω να σε βοηθησα!
Αγγελος
Πρεπει ομως να ξερεις να γαζωνεις για να τα φτιαξεις οπως θελεις εσυ ...γιατι αν ειναι να εξηγησεις σε καποια νοικοκυρα ...αστο καλυτερα.:p:D
Βγαινουν πολυ φθηνες θηκες με αυτον τον τροπο.
Ελπιζω να σε βοηθησα!
Αγγελος
-
κάτι ακόμη ποιο οικονομικό είναι να πάρεις σκιάδια ηλιοπροστασίας για το τζάμι του αυτοκινήτου 130Χ60 (αυτά τα ασημί που πουλάνε στα φανάρια 1 ευρώ) Αυτό είναι διπλό υλικό Πρέπει να ανοίξεις την μία πλευρά για να μπει μέσα το φτερό σαν σε φάκελο Αν έχεις την δυνατότητα κάνεις ένα γαζί στην μέση και ξεχωρίζεις τα δύο φτερά Έτσι έχεις και παναλαφρη τσάντα με χειρολαβή αλλά και προστασία του φτερού από τον ήλιο και τα κτυπήματα Φυσικά αυτό το υλικό με τις φουσκάλες μπορείς να το βρεις στο εμπόριο και να φτιάξεις την τσάντα μεταφοράς στο σχήμα που θέλεις
- Συνημμένα
-
- wing bag.jpg (14.35 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- untitled.jpg (12.35 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μήπως υπάρχει κάποιο site για πιο ευκολία; :>) Βρήκα και στο διαδίκτυο αλλά πρέπει να παραγγείλεις μεγάλη ποσότητα και δεν συμφέρει.
-
Δεν αξίζει τον κόπο να αγοράσεις όταν είναι πολύ ευκολο να το κάνεις μόνος και μάλιστα στο σχήμα του φτερού που θέλεις με πολύ χαμηλό κόστος
Bubble nylon film μπορείς να βρείς σε όλα τα καταστήματα με είδη συσκευασίας Λίγο ποιο ΄δύσκολο είναι το νίκελ αλλα σου είπα που μπορεί να βρείς σχεδόν έτοιμο και ρελιασμέλο
Bubble nylon film μπορείς να βρείς σε όλα τα καταστήματα με είδη συσκευασίας Λίγο ποιο ΄δύσκολο είναι το νίκελ αλλα σου είπα που μπορεί να βρείς σχεδόν έτοιμο και ρελιασμέλο
Αντώνη αυτό που λες με την ηλιοπροστασία, δεν κάνει για μεγάλα μοντέλα. Κοίτα εδώ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=7822
στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει να δεις τι υλικό ζητάω, εν τω μεταξύ, εσωτερικά έχει υφασμάτινη φόδρα κάτι σαν βελούδο για να μην γδέρνονται τα φτερά ή η άτρακτος. Όπως είπα και πιο πάνω βρήκα μόνο εδώ http://www.alibaba.com/industry-promotion/reflective-fabric-foil-industry-promotion.html
και πιο συγκεκριμένα εδώ, http://www.alibaba.com/product-gs/488811786/double_sided_reflective_aluminum_ultreflect_foil.html
αλλά πρέπει να αγοράσεις πολλά τετραγωνικά.
στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει να δεις τι υλικό ζητάω, εν τω μεταξύ, εσωτερικά έχει υφασμάτινη φόδρα κάτι σαν βελούδο για να μην γδέρνονται τα φτερά ή η άτρακτος. Όπως είπα και πιο πάνω βρήκα μόνο εδώ http://www.alibaba.com/industry-promotion/reflective-fabric-foil-industry-promotion.html
και πιο συγκεκριμένα εδώ, http://www.alibaba.com/product-gs/488811786/double_sided_reflective_aluminum_ultreflect_foil.html
αλλά πρέπει να αγοράσεις πολλά τετραγωνικά.
Σήμερα παρέλαβα τις τσάντες που είχα δώσει παραγγελία για κατασκευή σε μία ράφτρα που φτιάχνει παπλώματα. Η δουλειά της άψογη και η τιμή της...... η καλύτερη. Το υλικό που χρησιμοποίησε ήταν εσωτερικά σεντόνι με υαλοβάμβακα που χρησιμοποιούν στα μπουφάν & παπλώματα. Εξωτερικά της έδωσα ένα ύφασμα αδιάβροχο που είχα σαν αυτό που χρησιμοποιούμε για να σκεπάζουμε τα αυτοκίνητα. Σας ανεβάζω μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μία ιδέα. Το κούμπωμα γίνεται με φερμουάρ. Αποτελείτε από 2 τσάντες για τα φτερά, Αρ, Δεξ. 1 τσάντα για το οριζόντιο ουραίο 1 για το κάθετο ουραίο τις οποίες δεν έβγαλα φωτογραφίες και 1 τσάντα μεγάλη για την άτρακτο. Ιδού....

Καλή λύση η μοδίστρα, θα το έχω υπόψη για το μέλλον. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά! Προβλέπω λιγότερο αγχωτικές μεταφορές! Εύχομαι να την απολαύσεις! ^hola^
Σε ευχαριστώ φίλε μου, το έψαξα πάρα πολύ και ήταν από πλευράς οικονομίας και ποιότητας το καλύτερο δυνατό....
Θα την ρωτήσω αν μπορεί να φτιάξει αν χρειαστεί και για άλλους και θα βάλω το τηλέφωνο της από κάτω, εκτός και θεωρηθεί διαφήμιση οπότε μέσω π.μ
υπόψη ότι η κα, το μαγαζί το έχει στα Δερβενοχώρια και ιδιαίτερα στην Πύλη.
τα πατρόν τα έβγαλα εγώ για τα φτερά και την άτρακτο και τις τα πήγα σε χαρτόνι. Με ένα περιθώριο περίπου 5 πόντους γύρο - γύρο. Για να μην γίνει κάποιο λάθος από την μία και από την άλλη, που να κουβάλαγα όλο το αεροπλάνο για να πάρει μέτρα. ;)
Θα την ρωτήσω αν μπορεί να φτιάξει αν χρειαστεί και για άλλους και θα βάλω το τηλέφωνο της από κάτω, εκτός και θεωρηθεί διαφήμιση οπότε μέσω π.μ
υπόψη ότι η κα, το μαγαζί το έχει στα Δερβενοχώρια και ιδιαίτερα στην Πύλη.
τα πατρόν τα έβγαλα εγώ για τα φτερά και την άτρακτο και τις τα πήγα σε χαρτόνι. Με ένα περιθώριο περίπου 5 πόντους γύρο - γύρο. Για να μην γίνει κάποιο λάθος από την μία και από την άλλη, που να κουβάλαγα όλο το αεροπλάνο για να πάρει μέτρα. ;)
Τόσα μαγαζιά κάνουν δωρεάν διαφήμιση για εξυπηρέτηση δική μας, δεν νομίζω να βλάπτει μια μοδίστρα που πάλι θα εξυπηρετήσει κόσμο. Αυτά τα χερούλια τα έρημα κοιτάω ξανά και ξανά και θυμάμαι πόσες φορές κουβάλαγα στα χέρια όλο το μοντέλο... τυχερέ!! !@/-=}{{
Σου δινεται η δυνατοτητα να βαλεις ονομα και τηλεφωνο στην σελιδα που εχουμε ανοιξει για ανθρωπους και καταστηματα που μας εξυπηρετουν στις μοντελιστικες μας αναζητησεις. http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=1270
Το βάζω και εδώ θα το βάλω και στην άλλη σελίδα που μου έδωσε ο φίλος @ankon. Το όνομα της Κας είναι Καίτη και το τηλέφωνο της 6985744073.