Καλησπερα

Dimitris08

Καλησπερα

Δημοσίευση από Dimitris08 »

Καλησπερα σε όλους. Νεο μέλος εδω και γενικά στο χώρο του αερομοντελισμου (για την ακρίβεια δεν εχω μπει ακομα :D ).
Αυτη την περίοδο ψάχνω ενα μοντέλο για να ξεκινήσω και τις πτήσεις και το βασικό ερώτημα μου ειναι ηλεκτρικό η θερμικό;
Skywalker

Απάντηση: Καλησπερα

Δημοσίευση από Skywalker »

Καλώς ήρθες στην παρέα! +(*)

Στο ερώτημα σου τώρα, πρέπει μόνος σου να το αποφασίσεις αυτό.

Για να γίνει αυτό καλό είναι να συναντηθείς με παιδιά που πετάνε κοντά σου να δεις και να κρίνεις αφού δεις και τα 2 είδη.

Και τα 2 έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Μόνος σου όμως θα το αποφασίσεις αφού δεις καθώς είναι πολλοί παράγοντες.

Καλό είναι να μας γράψεις και από που είσαι ώστε να βρεθεί κάποιος φίλος που να μπορέσει να σε βοηθήσει.
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...καλησπέρα Δημήτρη...καλώς ήρθες στον κόσμο του αερομοντελισμού κ' στον χώρο του 'petame.gr'...
...απ' ότι καταλαβαίνω απο τα γραφόμενά σου δεν έχεις μπεί ακόμη στον 'χορό' των πτήσεων... ενώ στο ερώτημά σου για την επιλογή μοντέλου δεν διευκρινίζεις καν αν πρόκειται για ελικόπτερο ,η, αεροπλάνο, πόσο μάλλον δε αν έχεις στα χέρια σου κάποια τηλεκατεύθυνση με την οποία θα μπορείς να εξασκηθείς, η, ήδη εξασκείσαι σε κάποιον εξομειωτή πτήσεων...
...αν θέλεις δώσε κάποιες πληροφορίες για να μπορούν οι φίλοι του forum να σε βοηθήσουν...
η ταν, η, τα πετάν...
Skywalker

Δημοσίευση από Skywalker »

Σωστός ο nasa, καλό είναι να μας πεις και αν σε ενδιαφέρει το ελικόπτερο ή αεροπλάνο. Εγώ στο απάντησα γενικά πιο πάνω αλλά θα βοηθούσε να μας πεις και τι σε ενδιαφέρει από τα 2 άσχετα αν είναι θερμικά ή ηλεκτρικά. Καλή αρχή!
Dimitris08

Ναι παιδια έχετε απόλυτο δίκιο δεν ημουν σαφής.

Λοιπον θα απαντήσω με τη σειρά στα ποστς σας:

@skywalker
Η Κατ εξοχιν επιθυμία μου ειναι θερμικό. Εγω δει και τα δυο είδη σε δράση και παντα ειχα μια προτίμηση στο καύσιμο. Ειμαι απο περιστέρι.

@nasa
Όχι δεν εχω μπει ακόμη στο χώρο καθώς ειμαι ακόμη στην αναζήτηση μοντέλου. Κάποια τηλεκατευθυνση όχι δεν εχω, εχω όμως τον real flight απο torrent.

Να πω επίσης οτι δεν εχω κανέναν γνωστό ο οποίος να ασχολείται με το θέμα, οποτε δεν εχω κάποιον να με μυήσει στα του χώρου. Αρχικά το μονο πράγμα στο οποίο βασιζομαι ειναι να επισκεφθώ ενα κατάστημα μοντελισμου για να ρωτησω κάποια πράγματα και έπειτα να παω σε ενα μερος οπου πετάνε άλλοι μοντελιστες για να γνωρίσω κάποιον/ους που μπορούν να με βοηθήσουν στην αρχή.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...Δημήτρη...και πάλι δεν μας είπες εαν προτιμάς ελικόπτερα, η, αεροπλάνα....πάντως ένα μαγαζί αερομοντελισμού που είναι κοντά σου είναι αυτό http://www.diamond-models.gr
....
...στα πρώτα σου βήματα θα πρέπει να έχεις μια τηλεκατεύθυνση για να μπορείς να εξασκείσαι στο simulator...
...προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με αερομοντελιστές για να σου λυθούν απορίες...απο εκεί που μένεις(Περιστέρι) θα μπορούσες να πάς είτε προς την παρέα του Μαραθώνα, η, του ΣΕΦ, η, του Ελληνικού...
η ταν, η, τα πετάν...
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Καλώς ήρθες στο petame
Μετην είσοδο σου στην παρέα μας απέκτησες πολλούς γνωστούς οι οποίοι θα προσπαθήσουν να λύσουν τις απορίες σου Έλα μαζί μας στους χώρους που πετάμε, διάβασε τα θέματα των αρχαρίων στο forum και να είσαι σίγουρος πως σύντομα θα είσαι στο αέρα
Λοιπόν τί προτιμάς αεροπλάνο η ελικόπτερο για να σου δώσω μερικά θέματα προς ενημέρωση
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Dimitris08 έγραψε:
Αρχικά το μονο πράγμα στο οποίο βασιζομαι ειναι να επισκεφθώ ενα κατάστημα μοντελισμου για να ρωτησω κάποια πράγματα και έπειτα να παω σε ενα μερος οπου πετάνε άλλοι μοντελιστες για να γνωρίσω κάποιον/ους που μπορούν να με βοηθήσουν στην αρχή.

Καλημέρα, καλώς ήρθες και εύχομαι να μείνεις γιατί αξίζει!
Θα σου πρότεινα να αντιστρέψεις τη σειρά στις δραστηριότητες που σκέφτεσαι και να κάνεις το κόπο να επισκεφτείς περισσότερους από ένα χώρο πτήσεων, να συλλέξεις εικόνες και απόψεις.

Έχοντας την εμπειρία του Μαραθώνα στα πρώτα μου αερομοντελιστικά βήματα σου εγγυώμαι πως όχι μόνο θα λάβεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου αλλά θα είναι και σωστά προσανατολισμένες.

Αυτό που πρέπει από πλευράς σου να προσδιορίσεις είναι τα μέτρα σου και οι ανάγκες σου: ουσιαστικά αεροπλάνο ή ελικόπτερο και αρχικός προύπολογισμός.

Καλές πτήσεις λοιπόν!@P@
Dimitris08

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Η προτιμηση μου ειναι προς τα αεροπλανα.
(και ημουν σχεδον σιγουρος οτι στο δευτερο ποστ μου το διεκρινισα `M` )*SAR*
Dimitris08

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Καλώς ήρθες στο petame
Μετην είσοδο σου στην παρέα μας απέκτησες πολλούς γνωστούς οι οποίοι θα προσπαθήσουν να λύσουν τις απορίες σου Έλα μαζί μας στους χώρους που πετάμε, διάβασε τα θέματα των αρχαρίων στο forum και να είσαι σίγουρος πως σύντομα θα είσαι στο αέρα
Λοιπόν τί προτιμάς αεροπλάνο η ελικόπτερο για να σου δώσω μερικά θέματα προς ενημέρωση

ευχαριστως να ερθω και αυτος ηταν ο σκοπος μου. Ομως διαβαζοντας πολλα ποστς τα οποια πολλες φορες ειναι πανω απο ενα χρονο δημοσιευμενα, εχω μπερδευτει σχετικα με τους χωρους συγκεντρωσης. Αυτη την περιοδο πχ το ελληνικο, ειναι ανοιχτο; πετατε εκει; ο μαραθωνας;
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...εάν κοιτάξεις στα πιό πρόσφατα posts των επι μέρους 'threads' (π.χ. Ελληνικό, Μαραθώνας, ΣΕΦ, Πεντέλη) θα δείς ότι υπάρχει πρόσφατη κινητικότητα...όσον αφορά τις αλάνες αυτές δεν κλείνουν ποτέ...με λίγα λόγια ναι...όλοι οι φίλοι πετάνε σ΄αυτά τα σημεία...συνήθως Σαββατοκύριακα...καιρού επιτρέποντος...
η ταν, η, τα πετάν...
Dimitris08

εσυ φιλε μου συγκεκριμενα που πετας αν επιτρεπεις;
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Με την συμπλήρωση του πέμπτου μηνύματος άνοιξε το chatroom του petame Πολλές συναντήσεις οργανώνονται εκεί Μείνε συντονισμένος
Dimitris08

Ναι αντωνη το διαπιστωσα.

Ειχες να προτεινεις καποια θεματα να διαβασω οπως εγραψες παραπανω. Μπορεις να τα αναρτησεις;
nasa

Δημοσίευση από nasa »

Dimitris08 έγραψε: εσυ φιλε μου συγκεκριμενα που πετας αν επιτρεπεις;

...Μαραθώνα...(Marathon Valley)...@P@@P@@P@
η ταν, η, τα πετάν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλωσόρισμα στο www.petame.gr/welcome page”