Μέρη για Fpv

Απάντηση
Wizard

Μέρη για Fpv

Δημοσίευση από Wizard »

ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε κάποια μέρη που να μπορούν να τραβηχτούν πλανα όμορφα για Fpv; πχ κωπηλατοδρόμιο, ίσος σούνιο αν και δεν ξέρω εάν μπορεί να προσγειωθεί κάτι εκεί κτλ.
Εάν είναι εύκολο google map
ευχαριστώ
contravago

Απάντηση: Μέρη για Fpv

Δημοσίευση από contravago »

Τα κρατατε για την παρτη σας ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

κοτζάμ ατελείωτα χιλιόμετρα ακτογραμμή μερικές χιλιάδες νησιά και νησάκια......
και δεν ξέρεις ένα μέρος να πάς να τραβήξεις βίντεο;;+(*)_Β_Ο_P_P

Μάλλον είσαι αγανακτισμένος αναποφάσιστος...
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

d.corsair έγραψε: κοτζάμ ατελείωτα χιλιόμετρα ακτογραμμή μερικές χιλιάδες νησιά και νησάκια......
και δεν ξέρεις ένα μέρος να πάς να τραβήξεις βίντεο;;+(*)_Β_Ο_P_P

Μάλλον είσαι αγανακτισμένος αναποφάσιστος...

.... και φτιαχνεις ενα ωραιο βαρετο βιντεο .... το 8εμα ειναι να βρεις κατι ενδιαφερον και το κυριοτερο να εχει λιγο action ... px κοπηλατοδρομιο οταν κανουν προπονηση
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

συμφωνω..το θεμα ειναι να τραβηξεις υλικο απο κατιπου δεν θα τραβηχτει και αυριο...
το αγαπημενο μου fpv βιντεο ειναι ενα που ο φιλος ειχε μπει μεσα σε σχηματισμο απο κοπαδι με χηνες και εκεινες δεν αλαξαν το V σχηματισμο και πετουσε μαζι τους.
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

LotuS έγραψε: συμφωνω..το θεμα ειναι να τραβηξεις υλικο απο κατιπου δεν θα τραβηχτει και αυριο...
το αγαπημενο μου fpv βιντεο ειναι ενα που ο φιλος ειχε μπει μεσα σε σχηματισμο απο κοπαδι με χηνες και εκεινες δεν αλαξαν το V σχηματισμο και πετουσε μαζι τους.

next project .... :D
1) http://maps.google.com/?ll=37.922501,23.003955&spn=0.018721,0.038581&t=h&z=15&vpsrc=6

χωρίς λόγια `M`

2) http://maps.google.com/?ll=37.894515,22.875917&spn=0.009364,0.01929&t=h&z=16&vpsrc=6

απογειώσει από το αεροδρόμιο του λεχείου ... έχει τρομερό γκρεμό >F<
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Wizard έγραψε: .... και φτιαχνεις ενα ωραιο βαρετο βιντεο .... το 8εμα ειναι να βρεις κατι ενδιαφερον και το κυριοτερο να εχει λιγο action ... px κοπηλατοδρομιο οταν κανουν προπονηση

άρα που προβληματίζεσαι;

Βούρ για το κοπηλατοδρόμιο μαζί με τους κωπηλάτες, και άρχισε τις χαμηλές και τις ψηλές.

Μία άλλη ιδέα τράβα στο Σέφ στα ανοικτά που κάνουν προπόνηση τα μικρά και μεγάλα ιστιοπλοικά.

Έμπα και στο μικρολίμανο κάνε την βουτιά σου από ψηλά στα χαμηλά, πέτα σαν γλαρόνι και τράβα.

Και άλλη ιδέα, τώρα τον χειμώνα στην παραλία της Αναβύσου, μαζεύονται πολλοί και κάνουν σέρφ-κάιτ. _P_P Το θεαματικό θα χαζέψεις.... Εγώ πάντα τους χαζεύω για θέλω κάποια στιγμή να αγοράσω για να .....σκίζω κύματα και ουρανό, να είμαι και μέσα στην θάλασσα. 3 σε 1

Και άλλη ιδέα, πέτα κάτω και πάνω από σύννεφα είναι κάτι που αρέσει νομίζω σε πολύ κόσμο.@P@

Όμως νομίζω, ότι, ότι και να τραβήξεις θα χρειαστεί πολλή δουλειά στο μοντάζ..........

Να............κόψεις.......... να ράψεις, να ασχοληθείς, μήν περιμένεις να τραβήξεις 15 λεπτά και να έχεις το ωραίο βίντεο.

Θα τραβήξεις μερικές ώρες για να σου βγούν καλά πλάνα για μερικά λεπτά._Β_Ο

Σαν ερασιτέχνης φωτογράφος, που είμαι οπαδός του φίλμ ακόμα, σε ένα 36άρι 5-10 πόζες λένε. Οί άλλες απορίπτονται, από τον καλιτέχνη. Ενας θεατής θα έλεγε ότι όλες οι φωτογραφίες είναι ωραίες.
Αλλά μετά από μερικές χιλιάδες φωτό, τα βλέπεις....αλλιώς.

Ελπίζω να κατάλαβα τι ζητάς και να βοήθησα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “FPVs - UAV/drones - on board cameras”