Γεια σας παιδια , και καλη χρονια.
Με λενε Σταυρο ειμαι απο Λαρισα >Τον Σεπτεμβρη μπηκα στον χωρο των rc helis>Αγορασα μια 3καλανη π@π@ρια απο ebay με 70 ευρω, σαν μηχανημα δεν ελεγε τιποτα αλλα ηταν αρκετο για να με πορωσει>Ετσι μετα απο 10 μερες απο την 1η αγορα αγορασα το 1ο μου 4καναλο single blade , to walkera cb180z και λιγο αργοτερα το align 100s>Ταυτοχρονα επενδυσα σε phoenixrc(προπονουμαι 2-3 ωρες την ημερα) ,εργαλεια, βαλιτσουλες μεταφορας κτλ κτλ.Το align γρηγορα το εβαλα στην ακρη γιατι το tail rotor system δεν μου αρεσε και ιδιαιτερα,ετσι συνεχισα το practise κυριως με το walkera,το οποιο συντομα θα με αποχαιρετησει και αυτο γιατι εχω ηδη παραγγείλει το 1ο 6καναλο>Αγορασα το walkera v120d02s(FBL) γιατι ειναι αρκετα durable και ερκετα stable οπως λενε στο youtube ωστε να δοκιμασω inverted flight χωρις φοβο για crash>Tον αλλον μηνα θα αγορασω dx8 και το 1ο μου not RTF>Σκεφτομαι για align 450 3gx, αλλα ακομη δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να παω κατευθειαν σε flybarless.Αλλο το walkera αλλο το align.Anyway θα δουμε.Αν δω οτι το walkera με δυσκολευει θα αναβαλω το 450 για κανα 3μηνο μεχρι να νιωσω πολυ ανετα.Αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα.
Ναι ειστε ολοι καλα,και παλι καλη χρονια να εχουμε.
Καλησπερα και απο εμενα.
-
Απάντηση: Καλησπερα και απο εμενα.
καλώς ήρθες στην παρέα των επίσης πωρωμένων πεταμιανών
Σε βλέπω αγριεμένο αφού θέλεις να κάνεις και 3d σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολείσαι
Καλή παραμονή και καλές πτήσεις
Σε βλέπω αγριεμένο αφού θέλεις να κάνεις και 3d σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολείσαι
Απάντηση: Καλησπερα και απο εμενα.
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑καλώς ήρθες στην παρέα των επίσης πωρωμένων πεταμιανών
3d θα δοκιμασω μονο με το walkera, το align το θελω για flying around, γιατι το walkera πανω απο 3 μετρα υψος το παιρνει ο αερας.
Η προοδος μου μετα απο 4 μηνες.Τον Σεπτεμβρη δεν ηξερα καν τι θα πει hovering...
http://www.youtube.com/watch?v=kKb63YLcOLs&feature=plcp&context=C3c70824UDOEgsToPDskIlRB_zk1elouFBSDonb8ph
Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχω πορωθει με τα pyroflips .Ξερω οτι ειναι νωρις για μια τετοια κινηση αλλα αν δεν την βγαλω δεν θα ησυχασω>Αυτο δεν σημαινει οτι αν την μαθω θα την δοκιμασω αμεσως και στον real world>απλα πλεον την βλεπω σαν ''τροπαιο" :p
http://www.youtube.com/watch?v=S9Dh-Lo9Ois&feature=plcp&context=C30700c4UDOEgsToPDskIpMPp4ZL1kQsXab5fTHkh9