Συνάντηση Τοπικός αγώνας E/Π στη Ξάνθη

Απάντηση
mastoras

Συνάντηση Τοπικός αγώνας E/Π στη Ξάνθη

Δημοσίευση από mastoras »

Συνάντηση Αερομοντελιστών - Τοπικός αγώνας E/Π στη Ξάνθη

Οι φίλοι αερομοντελιστές της Θράκης σας καλούν στη συνάντηση που θα γίνει στην όμορφη νύφη του Βορρά την Ξάνθη, ημέρα Κυριακή 20 Απριλίου 2008.
Η τοποθεσία της Ξάνθης επιλέχθηκε ώστε να εξυπηρετηθούν από άποψης απόστασης εξίσου οι φίλοι Ν. Ορεστιάδας, αλλά και της Θεσσαλονίκης/Γιαννιτσών.

Πληροφορίες διοργάνωσης :
ΑΒ MODELS
Ανδρέας Καράμπαγλης - Βασίλης Πατσαβούδης
25410-22270 & 6936974930
info@abmodel.gr

Επίσης την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί τοπικός αγώνας κατηγορίας F3C/FAI, F3C/GR-B και F3C/GR-A.

Οι γύροι για όλες τις κατηγορίες ορίζονται δύο (2) βαθμολογημένοι γύροι. Το αντίστοιχο πρόγραμμα ασκήσεων για τις κατηγορίες GR-A & GR-B θα είναι σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα της ΕΛΑΟ που ισχύει πλέον για το 2008.

Επιπλέον ο συγκεκριμένος αγώνας θα λειτουργήσει και ως συνέχεια του σεμιναρίου που αφορούσε Τ/Κ - Ε/Π το οποίο έλαβε χώρα στην Κομοτηνή την 23 Μαρτίου.
Έτσι μπορούν να λάβουν μέρος φίλοι αερομοντελιστές Τ/Κ Ε/Π προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους (έστω και χωρίς βαθμολογία).
Εφόσον ζητηθεί από τους παρευρισκόμενους φίλους του σεμιναρίου να αναλυθούν βασικές αρχές setup Τ/Κ Ε/Π, αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και το Σάββατο κατόπιν συνεννόησης.

Πληροφορίες αγώνα Ε/Π :
Κυρμπέσης Νίκος
6974307882
knikos5@gmail.com

Η δήλωση συμμετοχής για τον αγώνα εκτός από ονοματεπώνυμο και κατηγορία να συμπεριλαμβάνει και την (προβλεπόμενη επιτρεπτή) συχνότητα ώστε να συνταχθεί ο σχετικός πίνακας.

Demoiselle

Απ: Συνάντηση Αερομοντελιστών - Τοπικός αγώνας E/Π στη Ξάνθη

Δημοσίευση από Demoiselle »

Οσοι πιστοί :-&& προσέλθετε, οι υπόλοιποι απλώς ........θα χάσετε :'(

Συνημμένα
xanthiair.jpg
xanthiair.jpg (65.37 KiB) Προβλήθηκε 253 φορές
hlsat

Απ: Συνάντηση Τοπικός αγώνας E/Π στη Ξάνθη

Δημοσίευση από hlsat »

Φιλοι μοντελιστες καλημερα σας .Μετα απο συνενοηση που εγινε με τα υπολοιπα μελη
της αερομονντελιστικης λεσχης Ξανθης και σαν επιτιμος προεδρος αυτης μου δωθηκαι η αρμοδιοτητα να σας ενημερωσω οτι για οσους φιλους θα μας τημησουν με την παρουσια τους στην εκδηλωση μας και θα χρειασθη να ερθουν απο μακρια και να διανυκτερευσουν στην πολη μας το Σαββατοβραδο εγινε διαβουλευση με Ξενοδοχειακο συγκροτημα στο κεντρο της πολης μας για την καλυτερη διαμονη σας και φυσικα την οικονομικοτερη.

Η προσφορα αφορα την εκδηλωση και μονο και καλυπτη μια διανυκτερευση με πρωινο.
Η τιμη για το δυκλινο ειναι 50 ευρω και για μονοκλινο 30 ευρω.
Για οσους λοιπον ερθουν σε επαφη με τα τηλεφωνα η το φαξ του ξενοδοχειου για να κλεισουν δωματια θα χρεισιμοποιησουν το ονομα μου
Ηλιας Ευθυμιοπουλος για την αερομοντελιστικη εκδηλωση.
Τα στοιχεια τα τηλεφωνα και η διευθυνση του ξενοδοχειου ειναι

Ξενοδοχειακαι Επιχειρησης Ορφεας
Μιχ.Καραολη 40 Ξανθη
Τηλ.2541020121
Τηλ.2541020122
Φαξ.2541020998

Επισης μετα και παλι απο συνενοηση ολων η εκδηλωση θα καλυφθη και απο τα ραδιοτηλεοπτικα μεσα με καναλι τοπικης και περιφερειακης καλυψης.
Σαν επιτημος προεδρος αλλα και φιλος μοντελιστης σας ευχομαι καλη διαμονη στην πολη μας καλη διασκεδαση και καλες πτησης,
Ευχομαι τελος ολα να παναι καλα και με την βοηθεια ολων αλλα και του συμαχου καιρου η εκδηλωση να στευθη με απωλητη επιτυχια και να ευχαριστηθουμαι απαντες
οργανωτες συμετεχοντες και ο κοσμος που θα ερθη να μας δη.

Για τυχον ακομη πληροφοριες που θα χρειασθηται εκτος απο τα παραπανω τηλεφωνα
παραθετω και τα δικα μου στην διαθεση σας
Μαγαζι 2541072317
Κινητο 6944316167

Με φιλικους χαιρετισμους σε ολους ο
Επιτιμος προεδρος αερομοντελιστων Ξανθης
Ηλιας
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

Οδηγίες πρόσβασης, όπως μου στάλθηκαν, για το μοντελοδρόμιο για όσους έρχονται απο Καβάλα μεριά :

Δεν στρίβουμε στο Πετροχώρι συνεχίζουμε ευθεία , στη συνεχεία συναντάμε ένα δίχαλο και δε στρίβουμε αριστερά απλός κρατάμε την πορεία μας δεξιά.
Στο τέλος αυτού του δρόμου διασταυρωνόμαστε με την εθνική οδό Ξάνθης - Κομοτηνής όπου και στρίβουμε δεξιά και αμέσως στον πρώτο δρόμο που θα συναντήσουμε στρίβουμε αριστερά και βρισκόμαστε στο μοντελοδρόμιο Ξάνθης.
Συνημμένα
index.php.jpg
index.php.jpg (64.71 KiB) Προβλήθηκε 253 φορές
mickynoise

Δημοσίευση από mickynoise »

Τα λεμε απο κοντα την Κυριακη!!!!!!!! (O)# :--)!! ^hola^
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

Φιλοι συνχομπιστες καλημερα σας.

Παρολο που εγινε ακυρωση των τοπικων αγωνων απο καποιοα πραγματα και καποιες καταστασεις που δεν μου επιτρεπεται και δεν το θελω για αυτη την στιγμη να αναφερθω, ... σε πεισμα πολλων η εκδηλωση στο Αεροδρομιο Ξανθης εγινε και οχι μονο πραγματοποιηθηκε αλλα ειχε πολλες συμμετοχες απο τις αερολεσχες της Θρακης και απο αλλα μερη.
Ετσι με την αγαπη και το μερακι για το χομπυ απο ολους μας εγινε μια ωραια συγκεντωση με παρα πολυ καλες παρουσιασεις μοντελων πιλοτων πτησης και επιδειξεων, κατι που εκανε ολο τον κοσμο που παρεβρεθηκε να μεινει καταενθουσιασμενος και καταευχαριστημενος. Για αυτο μεσα απο αυτες τις γραμμες που γραφω θελω να ευχαριστησω πολλους, οχι μονο για την παρουσια τους αλλα και για τη συμμετοχη τους και ξεκινω:

1) Απο τον προεδρο και τους συμμετεχοντες απο την Ακριτικη Αερολεσχη Ορεστιαδος Ενα πολυ μεγαλο και δυναμικο παρων με παρα πολυ ωραια μοντελα και πιλοτους τα περισσοτερα λογια για αυτους ειναι περιτα

2)Τον προεδρο Γιωργο Τοκαλατσιδη και τους συμμετεχοντες απο την Αερολεσχη Κομοτηνης έχουν στο δυναμικο τους τον φιλο αθλητή Γιαννη, ο οποίος εκλεψε την παρασταση και ενθουσιασε ολους τους παρεβρισκομενους με τις απιθανες πτησεις και φιγουρες που εκοβαν κυριολεκτικα την ανασα ολων στα ελικοπτερα . Φιλε Γιαννη "λαγουδακια" στο διαδρομο στις μυτες του συστηματος προσγειωσεως του ελικοπτερπυ ...δεν εχω ξαναδει!
Και οχι μονο εγω αλλα και ο κοσμος μπραβο και παλι.

3)Τους φιλους απο την Αερολεσχη Δραμας που με αρχηγο τον Σταυρο εκαναν σε σχηματισμο την παρουσια τους στην Ξανθη με τρια καταπληκτικα υπερελαφρα αεροπλανα και τους κυβερνητες τους.
Δε μπορω να μην αναφερθω στον Σταυρο ιδιαιτερα γιατι με ενα καταπληκτικο δικης του κατασκευης αεροπλανο Μασταγκ Ρ51
εκοψε τις ανασες oλων και εδωσε ενα αλλο τονο στην εκδηλωση με τις καταπληκτικες του πτησεις αλλα και χαμηλες διευλευσεις του απο τον αεροδρομιο. ( φιλε Τρυφωνα σκελιστα μοντελων νομιζω οτι αν το εβλεπες αυτο σιγουρα δεν θα το ξεχνουσες με τιποτα θα δεις συντομα βιντεο και φωτο)

4) Ολους τους υπολοιπους φιλους που ηρθαν απο Λαρισα Τρικαλα Σερρες και απο οπου αλλου ξεχνω και μου διαφευγουν.

Και τελος θελω να ευχαριστησω ολα τα ραδιοτηλεοπτικα μεσα που καλυψαν την εκδηλωση τοσο το τοπικο και περιφερειακο καναλι 6 της Ξανθης και τον φιλο μου ρεπορτερ Κωστα αλλα και τον φιλο μου ρεπορτερ Βαγγελη που μεσα απο την Πανελαδικη καλυψη που εχει το καναλι του Mega θα γινει γνωστη σε ολους μας η εκδηλωση.

Ειναι βεβαια σιγουρο οτι θα επανελθω στο θεμα και με αλλα σχολια και παρουσιασεις μολις συγκεντρωσω ολο το οπτικοακουστικο υλικο απο φωτο - βιντεο κ.λ.π

Σαν κερασι στην τουρτα λεω οτι αποψε στο κεντρικο δελτιο των 8 του Καναλιου 6 αλλα και στο νυκτερινο των 11 θα παιξη η εκδηλωση απο την ενημερωση που εχω και περιμενω την ωρα και την ημερα και την εκπομπη απο την οποια το Mega θα δειξει την
εκδηλωση και να σας ενημερωσω να την δειτε ολοι.

Ευχαριστω ολους για την Αερολεσχη Ξανθης ο φιλος Ηλιας
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Αγαπητέ Ηλία

Περιμένουμε πως και πως το βίντεο!! V:))
Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για την επιτυχία της εκδήλωσης των φίλων μοντελιστών στην Ακριτική Ξάνθη. Μπράβο σε όλους που φρόντισαν για την διοργάνωση παρόλα τα τυχόν εμπόδια που παρουσιάστηκαν. Κάθε εμπόδιο ούτως η άλλως μας ενδυναμώνει και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την παράδοση στους θεσμούς και την αγάπη όλων μας για το χόμπι.
Καλές πτήσεις σε όλους και πάντα επιτυχίες στις διοργανώσεις σας φίλοι μου
ΜΦΧ
Τρύφωνας
giannisx

Δημοσίευση από giannisx »

V:))

Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη εκδήλωση!
Αν ήξερα για το p-51 , θα άφηνα τους πανελλήνιους
για χάρη του @P@ :/)- :/)-
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Ηλία σε ευχαριστούμε για την άμεση "αρχική" ενημέρωση και αναμένουμε εναγωνίως το υλικό σου (φωτογραφία ή μαγνητοσκόπηση) για να πάρουμε μια "βαθύτερη" μυρωδιά των λεγόμενών σου.

Να είσαι καλά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγώνες & Αποτελέσματα”