Sonic 185
Sonic 185
Θα ηθελα την αποψη σας για το εν λογω ανεμοπτερο http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_200&products_id=4375
πολυ πιθανο να καταληξω σε αυτο,αρκει να εχει διαθεσιμα ανταλλακτικα και καποιον καλο λογο απο εσας!
πολυ πιθανο να καταληξω σε αυτο,αρκει να εχει διαθεσιμα ανταλλακτικα και καποιον καλο λογο απο εσας!
-
Απάντηση: Sonic 185
Εαν έχεις Τ/Κ δεν αξίζει.
Με 150 ευρώ φτιάχνεις το Easy Glider Pro....
Με 150 ευρώ φτιάχνεις το Easy Glider Pro....
Δεν εχω τ/κ.Αυτο ειναι και το προβλημα μου τωρα που ψαχνω...
-
Όπως είπε ο παραπάνω φίλος πάρε ενα easy glider pro ή ενα easy star να το ευχαριστηθείς.
Και τα 2 είναι δοκιμασμένα απο πάρα πολλούς μοντελιστές και εγγυημένα για αρχάριο.
Όσο για τ/κ, ψάξε στις αγγελίες και πάρε ενα σύστημα 2.4Ghz. Τα FM είναι ξεπερασμένα, αν και πολύς κόσμος τα χρησιμοποιέι ακόμη...
Και τα 2 είναι δοκιμασμένα απο πάρα πολλούς μοντελιστές και εγγυημένα για αρχάριο.
Όσο για τ/κ, ψάξε στις αγγελίες και πάρε ενα σύστημα 2.4Ghz. Τα FM είναι ξεπερασμένα, αν και πολύς κόσμος τα χρησιμοποιέι ακόμη...
Το θεμα ειναι το κοστος και το οτι θελω ailerons.
Εγω παντως FM να τρωει παρεμβολες..τωρα που τα παντα ειναι στην 2.4 συχνοτητα δεν εχω δει .. απο 2.4 απ'ολα εχει ο μπαχτσες..Sperktum,Futaba,JR..εχει γινει πολυσυχναστο το φασμα στα 2.4
Το καταστημα αναφερει "Αυτό το προϊόν θα είναι πιθανώς διαθέσιμο, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, 2012."
Μεινει μακρυα απο τα FM, και μονο να μην εχεις το αγχος να ρωτας τους αλλους στην αλανα/μοντελοδορμιο εαν εχουν ιδια συχνοτητα, με τους 2,4 απλα ανοιγεις και πετας. Κοιταξε στις αγγελιες των φορουμ για 6αρα, εχω δει καλες τιμες και μιλαμε για αξιοπιστα συστηματα, οπως Futaba, SpectrumDSMX, JR.
Τριτο, ειναι σιγουρο οτι το Easy Star ειναι ενα δοκιμασμενο πολυ καλο μοντελο, πολυ ανθεκτικο φελιζολ. Σημερα ομως υπαρχουν και αλλες λυσεις σε φελιζολ που δεν υστερουν. Οπως το Radian, το Phoenix, το Bixler.
Τελικα τι θα παρεις; Ανεμοπτερο η πολεμοπουλο; Ξερω δυσκολη επιλογη ολοι τα εχουμε περασει !@/-=}{{
Μεινει μακρυα απο τα FM, και μονο να μην εχεις το αγχος να ρωτας τους αλλους στην αλανα/μοντελοδορμιο εαν εχουν ιδια συχνοτητα, με τους 2,4 απλα ανοιγεις και πετας. Κοιταξε στις αγγελιες των φορουμ για 6αρα, εχω δει καλες τιμες και μιλαμε για αξιοπιστα συστηματα, οπως Futaba, SpectrumDSMX, JR.
Τριτο, ειναι σιγουρο οτι το Easy Star ειναι ενα δοκιμασμενο πολυ καλο μοντελο, πολυ ανθεκτικο φελιζολ. Σημερα ομως υπαρχουν και αλλες λυσεις σε φελιζολ που δεν υστερουν. Οπως το Radian, το Phoenix, το Bixler.
Τελικα τι θα παρεις; Ανεμοπτερο η πολεμοπουλο; Ξερω δυσκολη επιλογη ολοι τα εχουμε περασει !@/-=}{{
Δεν εχω αποφασισει ακομα τι απο τα δυο.Παντως το λινκ που εδωσα ειναι με 2.4γ τ/κ.Το θεμα ειναι να μην βγαζει τιποτα τρελα προβληματα το μοντελο. Ειδα και το phoenix στα 2.4,υπαρχουν ανταλλακτικα για αυτην την μαρκα?
-
καλησπέρα
Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει η ότι έχω πετάξει με αυτό το μοντέλο
Για το μέγεθος του είναι λίγο βαρύ
Το μοτέρ ικανό να κάνει σωστά την δουλειά του
Το Τtail μπορεί να αποδειχθεί πρακτικό μια και βγαίνει για την μεταφορά και δεν είναι εύκολο να βρει κάτω κατά την προσγείωση αλλά δεν ξέρουμε τι σύνδεσμο έχει και πόσο θα κρατήσει στον καιρό Ότι και να γίνει το κολλάς και ξεμπερδεύεις
Σημαντικός παράγοντας είναι το υλικό μα εγώ δεν κατάλαβα τι είδους foam είναι για να πάρω μια ιδέα για την αντοχή και επισκευασιμότητα του
Οπτικά είναι πολύ καλό και θα ήταν πολύ καλύτερο και αρκετά ποιο scaleαν δεν είχε αυτά τα αυτοκόλλητα (προσωπική άποψη)
Η άποψη μου είναι ότι είναι καλή αγορά αφού με 199 και 2,4mhz είσαι στον αέρα χωρίς να αγοράσεις ούτε βιδάκι
Φυσικά να ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το σωστό ανεμοπτερικό στήσιμο για να κάνεις σωστά και με ασφάλεια τις πρώτες πτήσεις
Σε αυτό είμαστε ειδικοί και πρόθυμοι Όταν θελήσεις να κάνεις την πρώτη πτήση δεν έχεις παρα να ενημερώσεις
Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει η ότι έχω πετάξει με αυτό το μοντέλο
Για το μέγεθος του είναι λίγο βαρύ
Το μοτέρ ικανό να κάνει σωστά την δουλειά του
Το Τtail μπορεί να αποδειχθεί πρακτικό μια και βγαίνει για την μεταφορά και δεν είναι εύκολο να βρει κάτω κατά την προσγείωση αλλά δεν ξέρουμε τι σύνδεσμο έχει και πόσο θα κρατήσει στον καιρό Ότι και να γίνει το κολλάς και ξεμπερδεύεις
Σημαντικός παράγοντας είναι το υλικό μα εγώ δεν κατάλαβα τι είδους foam είναι για να πάρω μια ιδέα για την αντοχή και επισκευασιμότητα του
Οπτικά είναι πολύ καλό και θα ήταν πολύ καλύτερο και αρκετά ποιο scaleαν δεν είχε αυτά τα αυτοκόλλητα (προσωπική άποψη)
Η άποψη μου είναι ότι είναι καλή αγορά αφού με 199 και 2,4mhz είσαι στον αέρα χωρίς να αγοράσεις ούτε βιδάκι
Φυσικά να ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το σωστό ανεμοπτερικό στήσιμο για να κάνεις σωστά και με ασφάλεια τις πρώτες πτήσεις
Σε αυτό είμαστε ειδικοί και πρόθυμοι Όταν θελήσεις να κάνεις την πρώτη πτήση δεν έχεις παρα να ενημερώσεις
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Και εγω το κοστος ειδα,για αυτο και μου εκατσε καλα,οπως και το μικροτερο αδερφακι του,το hawk sky.Εχω ανοιξει και αλλο θεμα οπως ειδατε για αεροπλανο.Τελικα τι ειναι προτιμοτερο γι ααρχαριο,το αεροπλανο η το glider? Το υλικο του λεει οτι ειναι EPO,ειναι καλο αυτο η κακο?
Ρωτησα στο modelsport για το αν εχουν ανταλλακτικα για το hawk sky,και δεν εχουν.Οποτε μαλλον θα παω για κατι αλλο.Αντε να δουμε ποσο θα ψαξω ακομα.
Απο οτι φαίνεται για οτιδηποτε λεγεται glider και δεν είναι multiplex/parkzone,δεν υπαρχει ανταλλακτικο στην Ελλαδα.Με τετοια υποστηριξη δυστυχως δεν αγοραζω. Το easy star ,αν και το καλυτερο, ερχεται με brushed μοτερ και χωρις aileron, αρα το αποκλειω.Οποτε η για radian το βλεπω η για αεροπλανακι κανονικο...
Το Easy Star κακως το αποκλειεις για το καρβουνατο μοτερ και την μη υπαρξη aileron. Το καρβουνατο το πεταει με αξιοπρεπια το αεροπλανο (εκπαιδευτικο αεροπλανο για αρχαριο η χαλαρη πτηση για εμπειρο ειναι, οχι pylon racer). Τα aileron δεν τα χρειαζεται, στριβει εξαιρετικα (ξαναλεω οτι ειναι εκπαιδευτικο, δεν θα κανεις knife με το easy star).
Το προβλημα μου με το καρβουνατο δεν ειναι η δυναμη,η διαρκεια ζωης ειναι,ειναι για να πω την αληθεια.Οσον αφορα τα ailerons εχεις δικιο,στο κατω κατω μπορω να το μετατρεψω στο μελλον και να εχω και ενα καλο μοντελο που θα μεινει. Ξερει κανεις να μου πει αυτα τα μοτερια ,τα καρβουνατα, ποσο επιζουν?
Λοιπον,βρηκα ανταλλακτικα για το hawk sky,το οποιο ερχετε με 2.4 τ/κ. Μια τελευταια ερωτηση πριν το παρω. Ειναι φτιαγμενο απο EPO,σαν υλικο λεει τιποτα?Ειναι επισκευασιμο?