Γειά σας
Δεν είμαι ακριβώς νέο μέλος μα έκανα εγγραφή εδώ και πολύ καιρο για να μαθω περισσότερα για το free track Δεν χρειάστηκε τελικά να ρωτήσω τίποτα μια και τα μηνύματα πουακολούθησαν μου έλυσαν τις απορίες
Όμως
Χαζέυοντας στο φόρουμ όλο αυτό τον καιρό μου μπήκε η ιδέα για αγορά μοντέλου
Μέσα από τα θέματα εβλαλα κάποια συμπεράσματα αλλά πάνω που αποφασίζω για ένα μοντέλο αλλάζω την τελευταία στιγμή απόφαση Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι η τηλ/ση που ήδη πήρα μία spektrum dx6i αφού είναι μία μέση κατάσταση σε όλους του ς παράγοντες και όσοι τη έχουν είναι ικανοποιημένοι
Το μοντέλο ακόμη το ψάχνω Κάπου αναμεσα σε easystar wilga και κάποια άλλα που διάβασα στο petame το οποίο θα πώ επι της ευκαιρίας είναι το σοβαρότερο και φιλικότερο από όλα Χαίρομαι που είμαι μέλος
Θα τα πουμε σύντομα και μέσα στα θέματα
Μίλτος
γεια σας Μίλτος
Απάντηση: γεια σας Μίλτος
Καλώς μας ήλθες Μίλτο.Σιγά σιγά θα μπείς και συ στο πνεύμα του μοντελισμού.Θα σου πούνε όλοι τι μοντέλο πρεπει να πάρεις για να ξεκινήσεις τις πτήσεις.Εγώ θα σου πρότεινα ενα Easy star που είναι ενα εύκολο μοντέλο και που επισκευάζεται εύκολα ,αν τυχον το ρίξεις . Παρακολούθησε στο μεταξύ τις συζητήσεις και μάζευε γνώσεις.Θα μου επιτρέψεις να ρωτήσω τον τόπο κατοικίας σου για να σου προτείνουμε μέρη να πετάς.Αντε και καλώς όρισες !
Φιλικά
Άγγελος Κοντοσκίδης
Φιλικά
Άγγελος Κοντοσκίδης
Απάντηση: γεια σας Μίλτος
...καλώς ήλθες Μίλτο στο φόρουμ του 'petame.gr' ... ήταν να μην κάνεις την αρχή ... η πτήση είναι 'εθισμός' κ' κρατάει την αδρεναλίνη πάντα στα ύψη (ρώτα τους παλιούς που δεν λένε να ξεκολλήσουν) ... για οποιαδήποτε απορία σου ρώτα ... όλοι είμαστε εδώ μια μεγάλη παρέα ...@P@
η ταν, η, τα πετάν...