KAΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ...
-
KAΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Απάντηση: KAΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ...
...καλημέρα κ' Χρόνια Πολλά σε σένα κ' τους απανταχού πραγματικούς Έλληνες Ροδόλφε .... μία παράκληση μόνο 'Το http://www.petame.gr
σας ζητά να πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα' ...
Φιλικά,
Νίκος
σας ζητά να πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα' ...
Φιλικά,
Νίκος
η ταν, η, τα πετάν...
-
Η κόρη μου έτρεξε να βάλει την σημαία και ετσι έιμαστε οι πρώτοι στην γειτονιά
Δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη για την σημαία μας (σεβαστό) αλλα νομίζω οτι όσοι πιστευουμε σε αυτή καλό θα ήταν να κάνουμε τα μπαλκόνια μας γαλάζια
ΥΓ ο Δήμος Βερύκιος την απεκάλεσε φόδρα στην ραδιοφωνική του εκπομπή
Δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη για την σημαία μας (σεβαστό) αλλα νομίζω οτι όσοι πιστευουμε σε αυτή καλό θα ήταν να κάνουμε τα μπαλκόνια μας γαλάζια
ΥΓ ο Δήμος Βερύκιος την απεκάλεσε φόδρα στην ραδιοφωνική του εκπομπή
Ενα πανι ειναι,αλλα δεν αγαπαμε το πανι, σεβομαστε τους αγωνες που αντιπροσωπευει. Ουτε το οτι ειμαστε ελληνες για μενα λεει κατι,θα μπορουσα να ειμαι οτιδηποτε,ομως ο σεβασμος σε ανθρωπους που εδωσαν την ζωη τους πολεμοντας για υψιστα ιδανικα,ειναι καθολικος. Εν ολιγοις την "παω" την σημαια. Τελος παντων ειναι μεγαλη συζητηση, για μενα αυτο που μετραει ειναι οτι πλεον με την σταση τους οι περισοτεροι ελληνες δειχνουν ασεβεια στην σημαια,αυτο δειχνει τουλαχιστον η ηττοπαθεια σε οτι αφορα λαικες διεκδικησεις.(προσωπικη μου αποψη βεβαια)
ΥΓ Ο Βερυκιος καλα θα κανει να παει να γινει ανθρωπος πρωτα,γιατι το τι λενε τα ζωα δεν εχει και μεγαλη μαρυτητα.(εκτος του οτι ειναι βαλτος και τα λεει αυτα,αλλα ειναι μια αλλη ιστορια)
ΥΓ Ο Βερυκιος καλα θα κανει να παει να γινει ανθρωπος πρωτα,γιατι το τι λενε τα ζωα δεν εχει και μεγαλη μαρυτητα.(εκτος του οτι ειναι βαλτος και τα λεει αυτα,αλλα ειναι μια αλλη ιστορια)