Καλησπέρα σας ! ! !

Απάντηση
pkoukoun

Καλησπέρα σας ! ! !

Δημοσίευση από pkoukoun »

ειμαι και εγω στην σκεψη της αποκτησης ενος αεροπλανου!!!!!εχω μπερδευτει βεβαια με τοσο ψαξιμο αλλα ελπιζω στα ΦΩΤΑ σας (προβολεις να ειναι παιδια >F<)!!!
nasa

Απάντηση: Καλησπέρα σας ! ! !

Δημοσίευση από nasa »

...καλησπέρα κ' καλώς ήλθες στο φόρουμ του 'petame.gr' ... απο εξάσκηση σε simulator πως τα πας..?
η ταν, η, τα πετάν...
pkoukoun

τιποτα....ακομη στην ερευνα ειμαι και εχω μπερδευτει για το απο που πρεπει να αρχισω!!!στην ουσια συμβουλες και καθοδηγηση θελω!!ακουω λοιπον εσας τουσ πιο εμπειρους #**!!
HeliWizard

Δημοσίευση από HeliWizard »

Καλο ειναι να ξεκινησεις πρωτα με ενα simulator να παρεις μια ιδεα του τι παιζεται με την τηλεκατευθυνση και θα σε βοηθησει να ξεκλειδωσουν τα δαχτυλα σου . Θελει εξασκηση πρωτα .....
pkoukoun

μπορειτε να μου προτεινετε κατι?
HeliWizard

Κοιτα , τι να σου .... εγω χρησιμοποιω τον PHOENIX αλλα υπαρχουν και αλλοι εξισου καλοι αλλα και καλυτεροι . Ας μιλησουν και οι εμπειροτεροι ...... Εγω απο τον δικο μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος , μου ελυσε τα δαχτυλα και πηρα μια γευση απο πτηση ....@P@
pkoukoun

συγνωμη......σε πριζω τωρα αλλα.......ασχετος ειμαι και προσπαθω να ξεκινησω. Simulator που θα βρω και ποσο στοιχιζει?
HeliWizard

Μπορεις να παρεις μια ιδεα περι τινος προκειται εδω http://www.phoenix-simv3.com/default.asp

και να κατεβασεις το DEMO για να παρεις μια ιδεα απο sim .

HeliWizard

Δεν με πρηζεις καθολου , ισα ισα που χαιρομαι αν σε βοηθαω εστω και λιγο με αυτα που σου λεω (αυτο ειναι το νοημα του PETAME , να αληλοβοηθειομαστε) . Εξομειωτη μπορεις να βρεις σχεδον σε ολα τα μοντελομαγαζα . Υποψιν οτι θα χρειαστεις και τηλεκατευθυνση . Ενδεικτικα δες εδω να παρεις μια ιδεα http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=76

και εδω http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=index&cPath=9_84
pkoukoun

μηπως με αυτα τα χρηματα για simulator αγοραζω μια σχετικα καλη τηλεκατευθυνση?....μηπως ειναι λυση να ξεκινησω με ενα ηλεκτρικο κατευθειαν?....ποποποποοοοοο λεφτα!!!!
HeliWizard

Η αληθεια ειναι οτι χρειαζονται αρκετα χρηματα για να ξεκινησεις . ΟΜΩΣ .... η αγορα μιας καλη τ/κ ειναι επενδυση , θα την εχεις και στο μελλον για ολα σου τα μοντελα . Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα παρε μια καλη τ/κ στα 2,4GHZ η οποια να μπαινει και στο sim για να ξεκινησεις σωστα . Αν παρεις μια καλη τ/κ με την προοπτικη να την κρατησεις και να πετας με αυτην , τοτε μπορεις να παρεις κατι τετοιο και εισαι οκ και απο τ/κ και απο sim http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=9_84&products_id=5929

Δεν θα σου προτεινα να παρεις μοντελο χωρις προπονηση στο SIM . Ας μιλησουν και οι πιο εμπειροι ........

pkoukoun

υπαρχει καποια καλη σχετικα τ/κ και οικονομικη παραλληλα?
HeliWizard

Υπαρχει .... αλλα αυτο ειναι ενα θεμα που θελει πολυ κουβεντα και δεν θα ηθελα να το ανοιξω ....... παλι ....... Ψαξε εδω στο φορουμ στο σχετικο θεμα με τις τ/κ και θα παρεις μια ιδεα και θα διαβασεις αρκετες αποψεις . Καλο θα ειναι σε αυτο να σε βοηθησει καποιος πιο παλιος στο χομπυ και με πιο πολλες εμπειριες . Ξεκινα το διαβασμα απο εδω http://www.petame.gr/forum/viewforum.php?f=36

και τα λεμε παλι _Β_Ο_Β_Ο_Β_Ο_Β_Ο . Ωστοσο ολο και καποιος θα μας πει μια γνωμη .
Για την αγορα μιας τ/κ πρεπει να εχεις καταληξει με τι θες να ασχοληθεις πρωτα , τα υπολοιπα θα τα βρεις στην πορεια ..... και μην αγχωνεσαι με τις τιμες που βλεπεις .....
pkoukoun

Σε ευχαριστω για τς πληροφοριες...σιγουρα θα ερθω με περισσοτερες την επομενη φορα!!!!
Και παλι ευχαριστω πολυ.....καλο βραδυ!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλωσόρισμα στο www.petame.gr/welcome page”