ΑΠΟΡΙΑ !!!

Απάντηση
thanasis1

Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ !!!

Δημοσίευση από thanasis1 »

Αν είναι αυτό είναι τεράστια κλεψια... Αν είναι το #16 είναι κλεψιά 100% πάνω στη τιμή. Πάντως το 16 το πηρα και βγάζει πολυ καλα video!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Ενα 0 πάνω κάτω τί διαφορά να έχει??:D
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Υπερβολες,οπως λεει και ο Αντωνης η διαφορα ειναι μονο ενα μηδενικο, και στο κατω κατω το ενα ειναι το ebay και το αλλο ειναι ελληνικο site, ΣΤΗΡΗΞΤΕ την Ελλαδα.
amartolos

Δημοσίευση από amartolos »

Skropi έγραψε: Υπερβολες,οπως λεει και ο Αντωνης η διαφορα ειναι μονο ενα μηδενικο, και στο κατω κατω το ενα ειναι το ebay και το αλλο ειναι ελληνικο site, ΣΤΗΡΗΞΤΕ την Ελλαδα.

Και καταστρέψτε την τσεπη σας.
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Amartole αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Παντως μου κανει εντυπωση το ποσο αυθαδεις ειναι μερικοι,αλλα για να πουεμ την αληθεια αυτη ειναι η ελευθερη αγορα, ο καθενας κανει οτι γουσταρει αρκει να βγαλει...
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Είμαι σίγουρος πως όλοι κάπου θα την πατήσαμε έτσι παλιότερα που δεν υπήρχε τρόπος διασταυρωσης
Πώ!πω! .......θα ήθελα να δώ την φάτσα αυτού που κατάλαβε οτι έδωσε 60 αντί για 6
Θα είδατε δε οτι η αρχική είναι 120 και με την εκπτωση τη έχει 60 χα!χα!χα!χα! απίστευτος απατεώνας ο τύπος
Που είναι το Υπουργείο Εμπορίου ρεεεεεεε!!!!!!
thanasis1

Δημοσίευση από thanasis1 »

Διστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλά καταστήματα. Το χειρότερο όμως είναι οτι στο παρουσιάζουν για προσφορά!
Και να φανταστεί κανείς οτι και ο κινέζος βγάζει ... Τώρα αν ειναι η #16 (που δε το νομίζω) είναι απλά 100% πάνω η τιμή...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”