J Perkins Twister Medevac Bell 47

Απάντηση
Defender

J Perkins Twister Medevac Bell 47

Δημοσίευση από Defender »

Αυτο ειναι λοιπον το ε/π διπλου στροφιου που εχω για τις εντος σπιτιου (και οχι μονο) πτησεις...

Τα πιο ενδιαφεροντα στοιχεια που παραθετει ο κατασκευαστης ειναι τα εξης:

Unique damage prevention features - LBW
We've engineered in some helicopter-saving features that even experts will like, such as integral LBW; a low lipo battery warning system that activates a blue flashing beacon when it's time to land and recharge. As any experienced electric flight pilot will tell you, it's just too easy to fly for a few seconds too long and knock a lipo cell out making it impossible to recharge your battery.

Unique damage prevention features - MOPS
The revolutionary MOPS (Motor Overload Protection System) helps prevent damage to your drive motors and speed controller by killing the motors automatically on blade-stopping tip-overs - then automatically re-energising the system some seconds later! So no more burnt out motors, batteries, and you can kiss goodbye to those bad ole' smokin' speed controllers! Reassuring for new pilots and comforting for experienced pilots.

Fail-safe and safe-start
The fail-safe cuts power to the main motor in the event of transmitter failure while the safe-start only allows starting when the throttle stick is low-so there is no danger of connecting the flight battery and inadvertently sending power instantly to the motors.
unquote
Συνημμένα
2.jpg
2.jpg (32.13 KiB) Προβλήθηκε 226 φορές
4.jpg
4.jpg (47.44 KiB) Προβλήθηκε 226 φορές
1.jpg
1.jpg (35.8 KiB) Προβλήθηκε 226 φορές
Defender

Απ: J Perkins Twister Medevac Bell 47

Μερικες ακομα φωτος απο τα upgrades που εβαλα τελευταια (πλωτηρες, φωτα)
Συνημμένα
8.jpg
8.jpg (27.14 KiB) Προβλήθηκε 226 φορές
6.jpg
6.jpg (29.3 KiB) Προβλήθηκε 226 φορές
7.jpg
7.jpg (40.27 KiB) Προβλήθηκε 226 φορές
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Hey φίλε Defender

Πολύ καλό το Βell 47....(μου θύμισε και λίγο μια τηλεοπτική σειρά το M.A.S.H. που έβλεπα καμμιά 15ετία πίσω...)

Αυτά τα ελικόπτερα 2πλού στροφείου μπορούν να γίνουν πολύ όμορφα.
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Φιλε defender πολυ ομορφο!! :>)

Ποσο πηγε το "μαλι"?Ηταν RTF?

Αρχιζω και σκεφτομαι την αγορα ενος ε/π....για indoor κεφια!!Αν και θελω να μεινω σταθερος στις αξιες μου (α/π) :,)

Κωνσταντινος
Defender

έγραψε:
μου θύμισε και λίγο μια τηλεοπτική σειρά το M.A.S.H. που έβλεπα καμμιά 15ετία πίσω...

Ναι την θυμαμαι αμιγκο μου... Ειπαμε, ειμαστε κοντοσειρες (2f)

έγραψε:
Ποσο πηγε το "μαλι"?Ηταν RTF?

Ναι Κωνσταντινε, ειναι RTF και συν τοις αλλοις περιλαμβανονται στο κιτ αλλα 2 σετ blades, usb cable για συνδεση της τ/κ με το pc (για simulator), ακομα και μπαταριες για την τ/κ. Τα υπολοιπα αξεσουαρ βεβαια (πχ πλωτηρες, φωτακια κλπ) ειναι εξτρα... Τα φορεια που υπαρχουν δεξια κι αριστερα περιλαμβανονται επισης στο αρχικο κιτ.

Το ε/π βγαινει και σε ARMY εκδοση που ειναι εξισου ομορφη (χρωματος χακι)

Τιμη eur 100 μονο. Μπορεις να το βρεις στο Hobbybox.

Πιστευω πως σε σχεση με το Lama αλλα και το Walkera που ειχα πριν το συγκεκριμενο ε/π ειναι πολυ ανωτερο, τοσο ως προς την ποιοτητα κατασκευης αλλα και ως προς την σταθεροτητα της πτησης του. Συν του οτι με τις αναβαθμισεις δεν αλλαζεις απλα καποια μερη αλλα του δινεις εναν διαφορετικο χαρακτηρα!!!

Αξιζει να το παρει κανεις!!!

intro video

ΕΔΩ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”