καλημέρα

Απάντηση
qmd

καλημέρα

Δημοσίευση από qmd »

Καλημέρα, στην παρέα του πετάμε.
Έχω πάψει να ασχολούμαι με τα αερομοντέλα από το ΄80, που είχα περάσει στα fullscale και εσχάτως ψάχνοντας στο νετ θυμήθηκα τα νιάτα μου και είπα να ξανασχοληθώ.
Το θέμα που βλέπω με ενδιαφέρον πλέον είναι τα uav/fpv.
nasa

Απάντηση: καλημέρα

Δημοσίευση από nasa »

...καλως ήλθες στην παρέα του 'petame'...καλή παραμονή ...καλό διάβασμα...καλές πτήσεις...και μια κ' είσαι απο τους 'παλιούς' περιμένουμε τα φώτα σου στο fullscale ...αλήθεια σου έχει μείνει τίποτε απο εκείνα τα χρόνια..?
η ταν, η, τα πετάν...
qmd

Απάντηση: καλημέρα

Δημοσίευση από qmd »

Καλώς σας βρήκα, σίγουρα πολλά πράγματα από το ppl και τα fullscale τότε έχουν γίνει γλυκές αναμνήσεις της νιότης μιας και το ppl μου είναι ανενεργό από τις αρχές του 90 λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών πρωτεραιοτήτων.
Σίγουρα τότε πετούσαμε vfr ναυτιλία μόνο με adf και vor ό,που υπήρχαν, ενώ σήμερα το άγιο gps κάνει τη ναυτιλία απλό ζήτημα. Επίσης τότε υπήρχε το ήσυχο α/δ στο Σχινιά με τον κυρ Σπύρο αν θυμάμαι καλά λιμενάρχη, για touch & go και ασκήσεις εξοικείωσης. Τώρα δε ξέρω πόσο εύκολα είναι τα πράγματα με τα στρ/κα α/δ στην αττική. Πάντως συναρπαστικές εποχές, νιάτα, μηδέν ευθύνες, ούτε οικονομικά κλπ ζόρια... και φυγή με πολλές ώρες πτήσης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”