Καλησπερα παιδια

Απάντηση
arsenios

Καλησπερα παιδια

Δημοσίευση από arsenios »

Με λενε Αρσενιο ειμαι 34 και μενω στη Σαλαμινα.
Ειμαι πολυ καινουργιος στον μοντελσμο (μονο simulator εχω πεταξει) και εχω παραγγειλει για ξεκινημα αυτα τα 2 μοντελα FMS Easy Trainer 800 RTF 2.4GHz και το Bixler v1.1 EPO 1400mm (RTF Mode 2 Throttle Left Radio).
Στο τοπικ με τα τεχνικα θα σας ρωτησω για την τ/κ Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 2) (v2 Firmware).Θα σας παρακαλουσα να με διαφωτησεται αν ειναι καλη για να την αγορασω.
Σας ευχαριστω και ειμαι πολυ χαρουμενος που ειμαι στην ωραια παρεα σας.
nasa

Απάντηση: Καλησπερα παιδια

Δημοσίευση από nasa »

...γειά σου Αρσένιε ... καλώς ήλθες στην παρέα μας...
η ταν, η, τα πετάν...
gvertical

Δημοσίευση από gvertical »

arsenios έγραψε: Με λενε Αρσενιο ειμαι 34 και μενω στη Σαλαμινα.
Ειμαι πολυ καινουργιος στον μοντελσμο (μονο simulator εχω πεταξει) και εχω παραγγειλει για ξεκινημα αυτα τα 2 μοντελα FMS Easy Trainer 800 RTF 2.4GHz και το Bixler v1.1 EPO 1400mm (RTF Mode 2 Throttle Left Radio).
Στο τοπικ με τα τεχνικα θα σας ρωτησω για την τ/κ Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 2) (v2 Firmware).Θα σας παρακαλουσα να με διαφωτησεται αν ειναι καλη για να την αγορασω.
Σας ευχαριστω και ειμαι πολυ χαρουμενος που ειμαι στην ωραια παρεα σας.

καλημερα. δεν μας γραφεις τι δουλεια κανεις και το ετισιο εισοδημα σου για να σε βοηθησουμε καλυτερα!:D
palafdim

Δημοσίευση από palafdim »

Καλώς ήρθες Αρσένιε στη παρέα των αερομοντελιστών. Γενναία απόφαση τέτοιες εποχές για ένα ΔΥ πατέρα 2 παιδιών αλλά πλέον ο μοντελισμός έχει γίνει προσιτός για όλα τα βαλάντια. Η παγίδα που κρύβει είναι ότι έχει μεν αρκετά χαμηλό κάτω όριο αλλά δεν έχει κορυφή!! Πολύ εύκολα σε πιάνει η επιθυμία για κάτι περισσότερο και μεγαλύτερο, βλέπωντας τον διπλανό σου στο μοντελοδρόμιο και το βήμα για μεγαλύτερα έξοδα γίνεται από πλευράς ψυχολογίας εύκολα. Οι μοντελιστές ανήκουν στην υπομανιακή έως άκρως μανιακή θα έλεγα κατηγορία από πλευράς ψυχολογίας (και το ψυχολογία το λέω για να απαλύνω την διάγνωση), οπότε χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκράτηση όχι μόνο στο θέμα των εξόδων αλλά και σε άλλα θέματα όπως ο χρόνος που διαθέτει κανείς για το χόμπι. Σου εύχομαι να περάσεις όμορφα στο νέο σου χόμπι, να γεμίσεις εμπειρίες και συγκινήσεις και να κάνεις ωραίους και καλούς φίλους μέσα από αυτό.
Καλές και όμορφες πτήαεις!
Δημήτρης
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Μη τους ακούς πλάκα σε κάμουν !!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Αρσένιε

Αξίζει τον κόπο να κάνεις κάποιες εκδρομούλες στην Αθήνα (δεν είσαι και πολύ μακρυά) στην αρχή να δούμε μοντέλα σου για τα τα setάρουμε και να σε βοηθήσουμε στις πρώτες πτήσεις Μόνο με το simδεν θα τα καταφερεις Αν το αποφασίσεις ρίξε σύρμα
Μια καλή αρχή χωρίς απογοητεύσεις θα σε βάλει στον όμορφο κόσμο του αερομοντελισμού

Πλάκα πλάκα τα συμπτώματα μας είναι κατά πώς τα περιγράφει ο Δημήτρης αλλά πίστεψε με όταν δεν έχεις δυνατότητα για πολλές αλλαγές στα μοντέλα (όπως εγώ τώρα πια)γίνεσαι προσεκτικός και επιμελής με αυτά που έχεις και απολαμβάνεις την χαρά της πτήσης
Φυσικά το σαράκι δουλεύει μέσα σου αλλά............
arsenios

Δημοσίευση από arsenios »

Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας και για το καλοσορισμα που μου προσφερεται στην παρεα σας.
Αντωνη και Pallafdim τα λετε πολυ σωστα γιατι ειμαι ενας δραστηριος ανθρωπος με πολλα χομπυ (ψαρεμα,ψαροτουφεκο,πουρα,(οποιος θελει συμβουλες να στειλει μυνημα),λιγο κυνηγι κ.α) που ευκολα μπορει καποιος να παρασυρθει και σε αυτα και να του φυγει μια περιουσια,αλλα ποτε μου δεν ξεγευγω εχω αυτοσυγκρατηση σαν χαρακτηρας.
Επισης αυτο το χομπυ το ξεκιναω γιατι μου αρεσει αλλα και για να περναω ευχαριστες ωρες με την κορη μου (11 χρονων) που θελω να ασχοληθει και εκεινη με αυτο.
Να σται καλα και σας ευχομαι καλες πτυσεις και υγεια σε ολους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλωσόρισμα στο www.petame.gr/welcome page”