Phoenix 2000 fvp

Απάντηση
takis giann

Phoenix 2000 fvp

Δημοσίευση από takis giann »

Αποφάσισα να ασχοληθώ με το fpv ,είχα στην κατοχή μου τον φοίνικα ,ξέρω δεν είναι το ποιο κατάλληλο αεροπλάνο για fpv αλλά είπα να το προσπαθήσω πρώτα και μετά να δω τη θα πάρω .
Εχω το range video με δεκτη 1.2 στα 1mW κεραιες cloverleaf και για monitor ένα λαπτοπ για να κανω και record .tips ενννοειτε για το αεροπλανο και όχι μονο δεκτες ,
Mερικες φωτο από την κατασκευη .
Συνημμένα
phoinix 025.jpg
phoinix 025.jpg (97.35 KiB) Προβλήθηκε 100 φορές
phoinix 024.jpg
phoinix 024.jpg (96.21 KiB) Προβλήθηκε 100 φορές
phoinix 023.jpg
phoinix 023.jpg (85.6 KiB) Προβλήθηκε 100 φορές
phoinix 022.jpg
phoinix 022.jpg (91.9 KiB) Προβλήθηκε 100 φορές
phoinix 021.jpg
phoinix 021.jpg (98.9 KiB) Προβλήθηκε 100 φορές
gvertical

Απάντηση: Phoenix 2000 fvp

Δημοσίευση από gvertical »

το ειχα το αεροπλανο. δεν ειναι και οτι ποιοτικοτερο! αλλα πεταει πολυ σταθερα. ενισχησε λιγο τα ευεσθητα μερη. προσπαθησε να το κρατησεις ελαφρυ να δεις πως θα παει. μη κανεις αποτομους ελιγμους, εχει μεγαλο φτερο και δεν θα αντεξει τα τζε! νομιζω θα το ευχαριστηθεις.
takis giann

Δημοσίευση από takis giann »

gvertical έγραψε: το ειχα το αεροπλανο. δεν ειναι και οτι ποιοτικοτερο! αλλα πεταει πολυ σταθερα. ενισχησε λιγο τα ευεσθητα μερη. προσπαθησε να το κρατησεις ελαφρυ να δεις πως θα παει. μη κανεις αποτομους ελιγμους, εχει μεγαλο φτερο και δεν θα αντεξει τα τζε! νομιζω θα το ευχαριστηθεις.
Μπορω να πω απο τα φοαμενια σαν ποιοτητα κατασκευης σχεση με τον ανταγωνισμο δεν εχει καμια σχεση πολυ πιο ανθεκτικο πολυ πιο γρηγορο και πιο βαρυ βεβαια ισως προσανατολιζετε περισσοτερο για διναμικη πτηση στο βουνο παρα θερμικα . Απο πτωσεις που εχει κανει καμια δυο φορες εχει αποδειχτει αρκετα γερο .

ενα βιντεο και απο την maiden flight fpv

gvertical

Δημοσίευση από gvertical »

με ηλιολουστη μερα θα εχεις ακομη πιο καλο αποτελεσμα.
αν παρεις και βιντεογιαλια, θα μπεις σε αλλη διασταση!
Απάντηση

Επιστροφή στο “FPVs - UAV/drones - on board cameras”