Το τελευταίο Messerschmitt BF109 πετάει ακόμα στον Καναδά!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Απάντηση: Το τελευταίο Messerschmitt BF109 πετάει ακόμα στον Καναδά!

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

Εύγε. Εκπληκτικό βίντεο.
Συγχαρητήρια για την ανακάλυψη...νομίζω ότι προκαλεί ιστορικό δέος.

( Στα σχόλια απο κάτω ανάβει γερός " καυγάς " μεταξύ μεσερσμιτάδων και
σπιτφαϊράδων με μπόλικη δόση εθνικής υπερηφάνειας και σαρκασμού
.....του τέστην ο Β' Π.Π. καλά κρατεί. ~!! :D:D)

Cοolfever θα πρότεινα να το συνεχίσεις μια και είσαι ο Δημιουργός (ή αλλάζοντας τον τίτλο του thread - ) ή ανοίγοντας καινούργιο , οπότε ακολουθεί το fockewulf που βρίσκεται στην ίδια ιστοσελίδα.
(ή όποιο άλλο βρείς και επιθυμείς ) .
coolfever

Δημοσίευση από coolfever »

...σε συνέχεια των παραπάνω και αφού κρατάω "ζεστή" την μηχανή συνμοντελιστή su29 ,
παραθέτω άλλο ένα "θηρίο" στην παρθενική πρώτη της μηχανής.Σύντομο video αλλά όταν παίρνει μπροστά το μοτέρ ο ήχος του νομίζω ότι αποζημιώνει όλους όσους είχαν την υπομονή και το θάρρος να το κατασκευάσουν.Δεν μπορώ να φανταστώ καν την ανατριχίλα αυτών των ανθρώπων όταν έσπρωχναν αυτό το διαμάντι έξω από το υπόστεγο!
Εδώ ένα Piper J3 1/5 φτιάχνω εδώ και καιρό και κάθε κομματάκι που συναρμολογώ το βλέπω στον ύπνο μου για τρεις μέρες:LLLLL
coolfever

Δημοσίευση από coolfever »

http://www.youtube.com/watch?v=9C2PRlcq6bQ

...σε συνέχεια των παραπάνω και αφού κρατάω "ζεστή" την μηχανή συνμοντελιστή su29 ,
παραθέτω άλλο ένα "θηρίο" στην παρθενική πρώτη της μηχανής.Σύντομο video αλλά όταν παίρνει μπροστά το μοτέρ ο ήχος του νομίζω ότι αποζημιώνει όλους όσους είχαν την υπομονή και το θάρρος να το κατασκευάσουν.Δεν μπορώ να φανταστώ καν την ανατριχίλα αυτών των ανθρώπων όταν έσπρωχναν αυτό το διαμάντι έξω από το υπόστεγο!
Εδώ ένα Piper J3 1/5 φτιάχνω εδώ και καιρό και κάθε κομματάκι που συναρμολογώ το βλέπω στον ύπνο μου για τρεις μέρες:LLLLL
Απάντηση

Επιστροφή στο “Scale Αεροπλάνα”