θερμικόή ηλεκτρικό trainer?

stav

Απάντηση: θερμικόή ηλεκτρικό trainer?

Δημοσίευση από stav »

κατι παιζει με το database μαλλον....οταν παω να κανω επεξεργασια τις βγαζει κανονικα, και στο save τις εξαφανιζει!!!!!!

anyway...τα links ειναι αυτα.... (ο kaza επεσε μεσα στην μαντεψια btw :)

http://64.19.142.13/www.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/TR_2409_1200.jpg

http://64.19.142.10/www.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/TR2209.jpg

προπελες εχω παρει 90χ50 και 80χ40 (και οι 2 GWS EP)
stav

Δημοσίευση από stav »

Nα μια εικονα απο το μοτερακι και τον ανταπτορα που ελεγα...

Εικόνα
raptor30

Δημοσίευση από raptor30 »

E-starter ... απιστευτο αεροπλανακι για πρωτο και πολυ μα πολυ σταθερο,
συν οτι ειναι 4ch με aileron και αργοτερα που θα ζεσταθει λιγο το χερι ,
κανει ανετα και κανενα roll και flip ... βεβαια να το πω και αυτο ,το kyosho το
spree es balsa εκπαιδευτικο 3ch με αλλα ηλεκτρονικα οχι τα δικα του ,πεταει πολυ ποιο smooth απο το e-starter αλλα και παλι το e-starter ειναι εγγυηση.
stav

Δημοσίευση από stav »

Οπως εγραψα σε αλλο τοπικ, το estarter χθες εκανε την 1η του πτηση (ή σωστοτερα καναμε την 1η μας πτηση :) :) )...βεβαια λογω ενος προβληματος δεν προλαβα να αδειασω 2η μπαταρια κ εγινε "emergency landing"-βλεπε καμμενο μοτερ :) :)...

Στο ενδιαμεσο ο Αντωνης πολυ ευγενικα (κ αφοβα, οντας αρχαριος εγω:) :) :) ), μου εδωσε και πεταξα το easystar του...

Εχοντας αυτη τη μικρη εμπειρια κ απο τα 2 θα ελεγα οτι το easystar μου αρεσε περισσοτερο...βεβαια ισως εχει να κανει οτι το μεν easystar ηταν σεταρισμενο τελεια, ενω το estarter μου, οπως το ειχα φτιαξει εγω με καποιες γρηγορες επιδιορθωσεις απο τον Αντωνη...πιο ολοκληρωμενη εικονα θα εχω με τον καιρο, αλλα η ιδεα του easystar ολο κ περναει απο το μυαλο μου...οπως βεβαια κ πολλων αλλων αεροπλανων που ειδα χθες στο Σχινια...οικονομικη καταστροφη ειναι η βολτα εκει :) :) :) ... πανεμορφα κ τα 2 Parkzone ΕΧΤRA btw H()
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Κάθε τύπος μοντέλου έχει τα δικά του υπέρ και κατά ……..
Τα υπέρ του easystar τα έχω γράψει στην πρώτη σελίδα …….ας μη τα ξαναπώ τα είδες και μόνος σου Αν σε τραβά λίγο η δυνατότητα ανεμοπορίας μπορείς να το ξαναδείς
Τώρα πήρες το e starter και με αυτό θα προετοιμαστείς για το επόμενο
Πλεονέκτημα η δυνατότητα προσγείωσης απογείωσης θα σε μάθει να δουλεύεις και το ruder
Βελτιώσεις άμεσες στα σκέλη για να μη αλλάζεις προπέλα σε κάθε βαριά προσγείωση μπορούν να γίνουν με λίγο ατσαλόσυρμα
Για το μοτέρ και τις προπέλες τα είπαμε ……….ότι απορία και να έχεις ξαναρωτάς αλλά είναι κρίμα να πηγαίνεις για πτήση τόσο δρόμο και να μένεις από την κινεζιά με κίνδυνο να χάσεις και το μοντέλο
Χθες είδαμε ότι πρώτον η προπέλα ήταν πολύ μεγάλη και δεύτερο μετά την προσγείωση και αφού βρήκε κάτω έπρεπε να μη ξαναπετάξει χωρίς επιδιόρθωση η αλλαγή (αυτά τα γράφω και για τους νεότερους που ετοιμάζονται για την πρώτη πτήση)
Ελπίζω η ηλεκτρική επιλογή για εκπαιδευτικό να σε δικαίωσε γιατί φαντάσου να είχαμε και θέματα με κινητήρα και άλλα Ποτέ μα ποτέ όμως ένα foam αυτού του μεγέθους δεν θα μπορέσει να υποκαταστήσει ένα μεγαλύτερο βαρύτερο και με υπόσταση μπαλσινο ηλεκτρικό η μη (εκτός από το Mentor multiplex)
stav

Δημοσίευση από stav »

Hταν σιγουρα πολλα τα μαθηματα μαζεμενα χθες :) :) ...αλλα σημασια εχει να εχεις καλο δασκαλο :) :) ...
Ηδη το ετοιμαζω για την επομενη πτηση. Θα παρω σημερα νεα βαση για καμπανατο αυτη τη φορα μοτερ (εχω 2 στοκ, λες κ το ξερα, και πολλες προπελες γι αυτα.. :) ), και θα γινει κ η ενισχυση στα σκελη (ευκαιρια να βαλω κ τα καινουρια ροδακια..)..θελω να ρυθμισω κ λιγο τα ailerons γιατι ενω εχουν αρκετη κινηση προς τα πανω, η αντιστοιχη κινηση προς τα κατω ειναι η μιση...μαλλον δεν τα εχω κεντραρει σωστα...ισως, τελικα να κανω μια μοντα με μπαλσινα ailerons , κυριως γιατι δεν ξερω αν παιρνουν φτιαξιμο τα μαμα αλλα επισης κ για την εμπειρια της κατασκευης...

Για να δουμε τι θα καταφερω :) :) :)
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

μή κάνεις το κόπο για τα aileron ακόμη...........δεν χρειάζεται πετάει μια χαρά
Δες λίγο γιατί το ένα φτερό είναι βαρύτερο απο το άλλο Μάλλον είναι θέμα τοποθέτησης
Θα το ξαναδούμε την Κυριακή
stav

Δημοσίευση από stav »

θα το κανω μονο αν δεν μπορεσω να φτιαξω τα υπαρχοντα...αν μπορεσω θα το αφησω ως εχει...το θεμα με το τραβηγμα μαλλον ειχε να κανει κ με την τοποθετηση του receiver κ του ESC απο εκεινη τη πλευρα ( το σκεφτηκα εκ των υστερων :) )...θα το δουμε στη πραξη..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αεροπλάνα/RC Airplanes”