sokratis έγραψε: ↑Θα μου επιτρεψεις να εχω εντελως αντιθετη αποψη.Σε ολο τον κοσμο ισχυει αυτη η "ελευθερια" για τα υπερελαφρα,αρα ορθως και στην Ελλαδα.Τα avionics δε σε κανουν πιλοτο,οσα transponder και να βαλεις στο α/φος αμα εισαι μπαστουνας......αστα να πανε(εχω δει πολλους τετοιους).Επισης transponder χρειαζεσαι μονο σε αεροδρομια με radar,δηλαδη Αθηνα,Θεσσ/νικη,Κερκυρα,Ροδο και Ηρακλειο(αν θυμαμαι καλα).Οποτε εχεις δεκαδες αεροδρομια που μπορεις να πετας.Η ΠΑ δεν εχει κανενα προβλημα με τα ΥΠΑΜ αρκει να πληρουν τις προδιαγραφες που οριζει η ΥΠΑ.Αποδειξη οτι πολλες ΥΠΑΜ πετανε και απο πολεμικα αεροδρομια.
Το αλαλουμ πιστοποιησης δεν το καταλαβαινω.Ο κανονισμος ειναι σαφεστατος και εκπονηθηκε,υπογραφτηκε,εκδοθηκε.......απο την ΥΠΑ!!!
Οσο για τον ZXC,η Red Bull εκανε μια ανεπισημη επαφη με φορεις στην Ελλαδα για τη διοργανωση προκειμενου να εξασφαλισει τη θετικη ανταποκριση,αλλα φυσικα επεσε σε "κουτσουρα"......
Οσο στην ΥΠΑ υπαρχουν ατομα ασχετα με το αεροπορικο κοματι,η Ελλαδα θα σερνετε.....
Socratis δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις αντίθετη άποψη. Σε όσα γράφεις παραπάνω δεν βλέπω διαφωνία. Όσο για το αλαλούμ πιστοποίησης που επικρατεί ( και εδώ θα διαφωνήσουμε όσο και αν δεν το καταλαβαίνεις), ένα θα σου πώ.....Τη φράση "Λάδια ξύδια και φύγαμε" την έχεις ακούσει;;; Μήπως φταίει και εκεί η ΥΠΑ;;;;;
Μήπως τελικά επειδή δεν περνάνε CAMO όλα αυτά τα "τσουρουφλέκια" είναι "καλώς" αφημένα (σε όλο τον κόσμο-δεν διαφωνώ) όσον αφορά την συντήρησή τους στα χέρια των ιδιωτών - ιδιοκτητών τους;;; Είναι ίδια η συντήρησή τους απο όλους τους ιδιοκτήτες;;;; (Γιατί εγώ ξέρω μερικούς τραϊκάδες που εκτός απο "μπαστουνάδες" όταν αλλάζουν συρματόσχοινα, βουτάνε ότι βρούνε μπροστά τους και βάζουν επάνω...).!!!! Και καλά αυτοί με το "μυαλό" που έχουν "παίζουν" κάθε φορά την ζωή τους κορώνα-γράμματα.Η Π.Α. όμως δεν παίζει κορώνα-γράμματα την ζωή του κοσμου που συμμετέχει στην εορτή των Αρχαγγέλλων και καλά κάνει!!!!.........
Η απάντηση λοιπόν που δεν καταλαβαίνεις είναι: Η Π.Α. δεν "παίζει" τουλάχιστον στις εορτές της με τόσο κόσμο, με
ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. Το "λάδια- ξύδια" σε ορισμένους είναι μόνο "λάδια" ή μόνο "ξύδια" ή και τίποτα ακόμη, και σε αυτό δεν φταίει η ΥΠΑ, ο πιλότος φταίει και ο ιδιοκτήτης.......Η ασφάλεια του κόσμου προέχει στις εκδηλώσεις αδερφέ. Και η πολεμική αεροπορία δεν έχει καμμια διάθεση, ούτε την δυνατότητα να ψάχνει με το φανάρι του Διογένη ποιός χειριστής ΥΠΑΜ είναι καλός χειριστής και συντηρητής για να πετάξει στην εκδήλωση. Ελπίζω τα παραπάνω να είναι ευκόλως κατανοητά τώρα και να μην χρειάζονται περεταίρω εξηγήσεις.
Καλές και ασφαλείς πτήσεις
Τρύφωνας