King Kostas έγραψε: ↑Τώρα σε ότι αφορά σε πτήσεις πρώτου μοντέλου μετά από στρώσιμο κιόλας…….χαχαχαχαχαχα….τι να λέμε τώρα......το 50% σε αυτές τις περιπτώσεις προμηνύει κηδεία ρε συ Νίκο……
Φίλε Κώστα...θα συμφωνήσω με τον Αντώνη Κ. :
...1ο μου θερμικό ένα Hellcat Hangar9 με Saito 100, στρώσιμο απο τον Τρύφωνα με
τρία ντεπόζιτα...(έπεσε στην 5η πτήση από χειριστικό μου λάθος)...
...2ο μου θερμικό ένα Macchi 205 Veltro VQ με OSMax 46LA στρώσιμο απο τον Λυκούργο με
τρία ντεπόζιτα...έκανε κάποιες πτήσεις...υπάρχει ακόμη...
...3ο μου θερμικό ένα P-47 Hangar9 με την προηγούμενη Saito 100 μετά απο service (crankcase, ωστήρια, τσιμούχες κλπ καθότι η τότε πτώση ήταν σχεδόν κατακόρυφη)...ούτε που χρειάστηκε παρά μία επιτόπια ρυθμισούλα απο τον Τρύφωνα πάλι...μετά απο μερικές πτήσεις υπάρχει ακόμη...
...τώρα σειρά έχει μία OSMax 55AX πάνω σε ένα Piper Pawnee 40 Hangar 9 και ειλικρινά πιστεύω ότι όποιος γνώστης φίλος και να βοηθήσει δεν θα πάρει πάνω απο
τρία ντεπόζιτα καύσιμο για να στρώσει και να πετάξει (μετά απο απαίτηση της κόρης μου...στο cockpit η Barbie...μπλέ μίνι...κόκκινες μπότες...:D)...και να συνεχίσει να πετάει...
...με λίγα λόγια...πιστεύω ότι ένα σωστά μονταρισμένο αερομοντέλο κ' με σωστό στρώσιμο της μηχανής (
τρία ντεπόζιτα αρκούν)...λίγη πίστη...καλή παρέα...και πολύ χαμόγελο...είναι αρκετά κ' οι πιθανότητες να πετάξει κατά πολύ περισσότερες απο 50%...θα μου πείς πως 'έχεις δίπλα σου αστέρια...την avant-garde' :p...εεεε τι να κάνουμε...c' est la vie...!!!
η ταν, η, τα πετάν...