ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Hobbico NexSTAR ARF
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Hobbico NexSTAR ARF
πολυ ομορφο μοντελο, μου θυμιζει το Avistar της Hobbico, ήταν το 1ο μου αεροπλανο. καλες προσγειωσεις να εχεις
engexpert έγραψε: ↑πολυ ομορφο μοντελο, μου θυμιζει το Avistar της Hobbico, ήταν το 1ο μου αεροπλανο. καλες προσγειωσεις να εχεις
Ευχαριστώ φίλε engexpert όντως είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό γιατί έχει και μήκος φτερών 175!!!!
Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν σήμερα έγινε τελικά η παρθενική πτήση του nexstar μου!!! Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι με άφησε μόνο με θετικές εντυπώσεις, πράγματι πολύ καλό και σταθερό στην πτήση, πολύ καλό για έναν αρχάριο όντως. Δεν χρειάστηκε να βάλλω τα flaps και τις προεκτάσεις των φτερών, πέταξε πολύ σταθερα με μισό μόλις γκάζι!!! Είμαι πολύ ευχαριστημμένος με την επιλογή μου!!! Ο εκπαιδευτής μου (Νίκος Σαμπράκος) βέβαια δεν με άφησε να το απογειώσω και να το προσγειώσω γιατί είχε λίγο αεράκι, αλλά δεν πειράζει αυτό θα γίνει την επόμενη Κυριακή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε αρχάριο. Εύχομαι σε όλους καλλές πτήσεις και ασφαλέις προσγειώσεις!!!!@P@@P@@P@
....μπράβο 'HAR28'...αυτά είναι ωραία πράγματα...και εις ανώτερα...καλή υπομονή...καλή επιμονή...πάντα καλές πτήσεις...! @P@
η ταν, η, τα πετάν...
-
μπράβο .....αυτό είναι το πνεύμα!!!!!!!!!
Η επόμενη πτήση θα είναι με on board κάμερα, για να δείτε και την περιοχή που πετάμε εδώ στην Αερολέσχη Πρέβεζας!!!
Καλημέρα σε όλους τους φίλους, τελικά με το nexstar δεν χορταίνω να πετάω, έγινε και 2...3...4...5..6..7 και 8η πτήση και όλα μια χαρά πτητικά, πολύ σταθερό και απολαυστικό στην πτήση, τελικά ο φίλος ο mogolos είχε δίκιο για την κόλλα, ότι μετά την πτήση χρειάζεται. κατά την δεύτερη απόπειρα απογείωσης, στην 2η πτήση, καθώς το είχα φέρει στην ευθεία για απογείωση, ανοίγω το γκάζι και μου κάνει ένα απότομο δεξιά που παραλίγο να το στουκάρω πάνω σε ένα savanna αεροπλάνο, που έχει εδώ η λέσχη. Προσπαθώντας να το φέρω στην ευθεία αυτό άρχισε να απογειώνεται, έ... κι εγώ τι τό θέλες δίνω απότομο up για να ανέβω και να μην πέσω στο savanna, νομίζοντας ότι δεν το έχω περάσει (το είχα περάσει όμως) αλλά λόγω έλειψης εμπειρίας δεν το κατάλαβα!!!! Και τελικά στολάρει και πεφτει από μικρό ύψος αλλά με αποτέλεσμα να κοπεί η ουρά ακριβώς στην ένωση σαν ξυράφι. Τί να κάνω μου αρέσουν οι θεαματικές προσγειώσεις... πειράζει??????? Το μοντέλλο είναι πλέον επισκευασμένο και ενισχυμμένο και μπορώ να πώ καλλίτερο από πρίν γιατί ενισχύσαμε τις ενώσεις με εποξική ρητίνη!!! Τώρα το αεροπλάνο πετάει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, σταθερότατα και απολαυστικά!!!
Αυτό με το απότομο δεξιά τόσο πολύ είναι λογικό???? Πρέπει να διορθώνω συνεχώς κατά την απογείωση με αριστερό rudder!!!
Αυτό με το απότομο δεξιά τόσο πολύ είναι λογικό???? Πρέπει να διορθώνω συνεχώς κατά την απογείωση με αριστερό rudder!!!
-
Αν το μοντέλο τράβαγε αριστερά θα ήταν σχετικά φυσιολογικό Αυτό το δεξιά να το κοιτάξεις
Αντώνη μάλλον πρέπει να είναι η ντίζα του rudder, πρέπει να κολλάει λίγο γιατί εχθές που το κοιτούσα μετά την πτήση το σωληνάκι που περνάει η ντίζα είναι στραβωμμένο κάνει λίγο γωνία και ίσως αυτό είναι το πρόβλημα, θα το κοιτάξω και θα σου πώ
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Αν το μοντέλο τράβαγε αριστερά θα ήταν σχετικά φυσιολογικό Αυτό το δεξιά να το κοιτάξεις
Πάντως στον αέρα μια χαρά πετάει!!! Τώρα τι να πώ δεν ξέρω