Καλησπερα
-
Dimitris08
Απάντηση: Καλησπερα
Εφόσον είναι μια χαρά δε βλέπω το λόγο να μη την επιλέξω. Όσο για το φίλο λυκουργο για να έχει τοση εμμονή θα είναι καλή επιλογή :D
-
Dimitris08
Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα της sanwa rds 8000 :) . Συντομα θα προχωρησω και στην αγορα μοντελου και σε λιγο καιρο ελπιζω να τα πουμε απο κοντα σε εναν απο τους χωρους πτησεων :D
-
Dimitris08
Σημερα εκανα την πρωτη μου πτηση (πτησεις). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος μιας και δεν εσπασα τιποτα (να'ναι καλα οι εξομειωτες φτου φτου!) και νομιζω οτι βρηκα αλλο ενα "κολλημα". :D
-
Αντώνης Κριτζάς
Πες τα όλα .......πού, με τί, βάλε φώτο. Εμπρός μάρς!!!
-
Dimitris08
Στο ελληνικο, με ενα thunder tiger ready :) Ευτυχως ειχα τη βοηθεια καποιων πιο εμπειρων και ολα κυλησαν ομαλα. Φωτο δεν εχω παρα μονο μια ενω το αεροπλανο ειναι στα...pits :P
Δεσμευομαι ομως την επομενη να εχω πληρες οπτικοακουστικο υλικο !@/-=}{{
Δεσμευομαι ομως την επομενη να εχω πληρες οπτικοακουστικο υλικο !@/-=}{{
ωραιος ο jimbo!! καλως ηλθες στη αιρεση! χαχαχα
-
Dimitris08
Καλώς σας βρηκα! +(*)
-
Dimitris08
παιδια μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες για τη ρυθμιση του κινητηρα; Ή να μου αναρτησετε καποια λινκ να διαβασω πως γινεται για να ξερω;
Την πρωτη φορα αυτο το ανελαβαν καποιοι πιο εμπειροι, αλλα θα ηθελα να ξερω ο ιδιος να ρυθμιζω τον κινητηρα του μοντελου μου.
Την πρωτη φορα αυτο το ανελαβαν καποιοι πιο εμπειροι, αλλα θα ηθελα να ξερω ο ιδιος να ρυθμιζω τον κινητηρα του μοντελου μου.
Dimitris08 έγραψε: ↑παιδια μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες για τη ρυθμιση του κινητηρα; Ή να μου αναρτησετε καποια λινκ να διαβασω πως γινεται για να ξερω;
θέλεις να μας πείς τι κινητήρα έχεις και σε ποιό μοντέλο κάθεται;_Β_Ο
-
Dimitris08
Α, οι ρυθμισεις ειναι συγκεκριμενες για καθε κινητηρα; Νομιζα οτι ηταν κοινες βασει πχ της θερμοκρασιας περιβαλλοντος η των στροφων (;).
Ο κινητηρας μου ειναι ο thunder tiger .46 PRO και το μοντελο μου το thunder tiger ready.
ευχαριστω για την απαντηση.
Ο κινητηρας μου ειναι ο thunder tiger .46 PRO και το μοντελο μου το thunder tiger ready.
ευχαριστω για την απαντηση.
-
Αντώνης Κριτζάς
Δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα για να ανοίξει συζήτηση για ρύθμιση μοτέρ Άνοιξε νέο θέμα στον τομέα με τα μοτέρ http://www.petame.gr/forum/viewforum.php?f=30
αφού μελετήσεις τα υπάρχοντα θέματα που περιέχουν οδηγίες για ρυθμίσεις
Το ίδιο πρέπει να κάνεις και για τις υπόλοιπες απορίες σου
αφού μελετήσεις τα υπάρχοντα θέματα που περιέχουν οδηγίες για ρυθμίσεις
Το ίδιο πρέπει να κάνεις και για τις υπόλοιπες απορίες σου