Jv MD90 mini Dvr Camera

Konstantinos

Jv MD90 mini Dvr Camera

Δημοσίευση από Konstantinos »

Καλησπερα σε ολους!

Προ λιγων ημερων αγορασα την MD90 MINI DVR CAMERA της JV η οποια απ οτι εχω καταλαβει ειναι μια απομιμηση
της καμερας που κατασκευαστηκε απο την AEE
.Δυστηχως δεν το εχω ψαξει το συγκεκριμενο θεμα μιας και η χαμηλη σχετικα
τιμη της (την βρηκα σε προσφορα απο γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα,μολις 39.90!!) μου το αφησε αδιαφορο!

Καποια απο τα χαρακτηριστικα της ειναι(οσα αναγραφονται στο καταστημα που την αγορασα):

Video Format: AVI format (720x480 @ 30 FPS).
Μνήμη: μέσω κάρτας micro SD/SDHC, με δυνατότητα επέκτασης έως και 8GB, Διαθέτει μνήμη 2gb micro sd.
Σύνδεση με υπολογιστή: USB 2.0 (συμβατό και με USB 1.1).
Μπαταρία: Ενσωματωμένη μπαταρια Li-ion, επαναφορτιζόμενη.
Διάρκεια μπαταρίας: 2 ώρες.
Εγγύηση: 1 χρόνος

Καποια επιπροσθετα χαρακτηριστικα:
Διαστασεις: 55x21x15mm (Μηκος,πλατος,παχος)
Βαρος: περιπου 50 gr

Μεσα στην συσκευασια υπηρχαν αρκετα αξεσουαρ (και 4 βιδες) με τα οποια μπορεις να στηριξεις την καμερα σχεδον
παντου(ακομα και πανω στο ψυγειο διοτι κολλαει με μαγνητακια που υπαρχουν σε μια βαση της!)!!^%^^%^
Το πακετο επισης περιεχει μια διαφανη, πλαστικη θηκη η οποια χρησιμευει για την προστασια της καμερας απο γρατζουνιες
την οποια ομως δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ταυτοχρονα με καποιο αλλο κλιπ.

Παρακατω βλεπετε μερικες φωτογραφιες με τα περιεχομενα της συσκευασιας και πως χρησιμοποιουνται:

Εικόνα

Εικόνα

Σχετικα με την μνημη της,η συσκευασια περιεχει μια μνημη microSD 2GB.Εγω αγορασα μια μνημη στα 8GB Class 4,με
μεγαλη ταχυτητα εγγραφης για να εξασφαλισω οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα στα βιντεο μου.

Οσο αναφορα την ποιοτητα κατασκευης των υλικων,οσο αναφορα την καμερα φαινετε αρκετα στοιβαρη κατασκευη
οχι ομως και τα αξεσουαρ που περιεχει αφου ενα κλιπσακι (αυτο που βρισκεται δεξια στην καμερα στην παραπανω φωτογραφια),
με λιγη παραπανω πιεση κατα την πρωτη μου επαφη με το αντικειμενο χαλασε η επαναφορα του γαντζου (που μοιαζει με κροκοδειλακι)
και αναγκαστηκα με πατεντα να βαλω ελατηριακι ωστε να διορθωθει..εστω και λιγο τουλαχιστον.

Επισης σε βιντεακι που θα ανεβασω αργοτερα θα δειτε πως η καμερα προσθετει ημερομηνια και ωρα κατω δεξια σε καθε βιντεο που λαμβανετε.
Δυστυχως (απ οσο εχω ψαξει) αυτο δεν γινετε να βγει.

Η καμερα δεν εχει δοκιμαστει σε πτηση ακομα αλλα εχω φτιαξει τις βασεις σε 2 αεροπλανα,με τα οποια και θα την δοκιμασω.
Στο επομενο ποστ θα αναρτησω φωτο για να σας δειξω πως τοποθετησα την καμερα σε ενα ΥΑΚ 55 25e της Hyperion και ενα Estarter.
Konstantinos

JV MD90 MINI DVR CAMERA

Εδω παραθετω μερικες φωτογραφιες και ενα βιντεακι σχετικα με την τοποθετηση της καμερας σε ενα Yak55 25e.H τοποθετηση ηταν απλη,ευκολη και πιστευω και ελαφρια αφου το μονο που χρησιμοποιησα ηταν 2 πλαστικοι δετηρες(δεν θυμαμαι πως λεγονται!) και ενα κοματακι ξυλο.Σχετικα με τον φωτισμο,το κιτρινο "φως" που φαινετε στην καμερα ειναι απο το φως που εχω ανοιξει στο δωματιο μου.Σε συνθηκες ημερας η καμερα τραβαει αρκετα καλης ποιοτητας (και χρωματος και εικονας) βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=5Zy0MFarKLg

Φωτο απο το estarter θα ανεβασω συντομα.

Οτιδηποτε προτασεις,αποριες κλπ υπαρχουν ειναι φυσικα δεκτες!@P@
Συνημμένα
IMG_1826.JPG
IMG_1826.JPG (93.36 KiB) Προβλήθηκε 253 φορές
IMG_1824.JPG
IMG_1824.JPG (82.79 KiB) Προβλήθηκε 253 φορές
IMG_1823.JPG
IMG_1823.JPG (76.97 KiB) Προβλήθηκε 253 φορές
IMG_1820.JPG
IMG_1820.JPG (96.1 KiB) Προβλήθηκε 253 φορές
KM

Απάντηση: JV MD90 MINI DVR CAMERA

Δημοσίευση από KM »

Γεια σου Κωνσταντίνε,

Περιμένω να δω τη λήψη που θα κάνεις μιας και εγώ έχω την ίδια κάμερα. Η εικόνα είναι πολύ καλή σε κανονικές συνθήκες αλλά όταν τη βάζω πάνω σε αεροπλάνο η εικόνα κάνει "νερά". Ελπίζω η δική σου να είναι οκ.

Φιλικά Κ
Konstantinos

Απάντηση: JV MD90 MINI DVR CAMERA

Γεια σας κυριε Κωστα!
Κατα πασα πιθανοτητα θα την δοκιμασω το σαββατοκυριακο,οποτε την κυριακη λογικα θα ανεβασω το βιντεακι.

Φιλικα,
Κωνσταντινος
Konstantinos

Απάντηση: Jv MD90 mini Dvr Camera

Χαιρετω την υπεροχη παρεα του πεταμε!

Τελικα πεταξα το Σ/Κ αλλα δυστηχως η τοσο μεγαλη θεληση μου για πτηση, μου βγηκε ξινη.Αυτο διοτι και τα 2 αεροπλανα που πηρα (Estarter και Yak 25e) παθανε ζημια..Το πρωτο δεν επαθε κατι σοβαρο και αυτο που επαθε το επαθε χωρις καν να πεταξει!Οταν πηγα να το μαζεψω για να φυγω, επειδη ειχε πολυ αερα, μου εσπασε καθως το κραταγα, απο τον αερα!!!!!!(στο συγκεκριμενο σημειο που εσπασε,ειχε προδιαθεση αφου ειχε μια ρωγμη..ναι ναι...φταιω..:( )Πρωτη ξενερα εκει...

Επειτα..ακολουθει βιντεο στο οποιο τεσταρω και την Mini DVR camera οπου και φαινετε και η πτωση του yak(αχρηστευτηκε τελειως)...Βεβαια η ποιοτητα εχει μειωθει εξαιρετικα για να ανεβει πιο γρηγορα το βιντεο...Δεν πτωουμε ομως παρα την πτωση!!Συνεχιζω ακαθικτος!!_P_P~!!

Θα ηθελα να ρωτησω επισης,το αεροπλανο εκανε εναν θορυβο (οπως ακουγετε και στο 1:35) οταν ανεβασα το γκαζι...Γνωριζετε μηπως γιατι?..Γενικα ειχε ενα θεμα το συγκεκριμενο αεροπλανο με τα ηλεκτρονικα του...

http://www.youtube.com/watch?v=7wju9xoXSpU

Κωνσταντινος
KM

Δημοσίευση από KM »

Κωστή κρίμα για τα αεροπλανάκια αλλά εσύ να είσαι καλά να τα φτιάξεις πάλι. Τουλάχιστον έχεις μια πολύ ωραία καμερούλα που τραβάει μια χαρά βίντεο (άλλαξε θέση να στοχεύει προς τα κάτω). Καμία σχέση με τη δική μου που όπως σου είπα κάνει νερά w
Konstantinos

Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: Κωστή κρίμα για τα αεροπλανάκια αλλά εσύ να είσαι καλά να τα φτιάξεις πάλι. Τουλάχιστον έχεις μια πολύ ωραία καμερούλα που τραβάει μια χαρά βίντεο (άλλαξε θέση να στοχεύει προς τα κάτω). Καμία σχέση με τη δική μου που όπως σου είπα κάνει νερά w

Ευχαριστω πολυ κυριε Κωστα!!

:D:D:D....πλακα πλακα μονο η καμερα μου εμεινε σχεδον!!

Ναι κινεζικο ειναι το μοτερ και επισης αυτο καταλαβα και γω, σχετικα με το σταδιακο γκαζι..Βεβαια και που το καλαβα...!@/-=}{{...ειναι πλεον αργα.
Το yak θελει "τρελη" ανακατασκευη και μιας και δεν εχω ουτε το χρονο,ουτε τις γνωσεις καθως ουτε και τα υλικα,θα καταληξω τα χριστουγεννα στο να αγορασω κανα 25-αρι ηλεκτρικο μοντελο (οχι 3D) για να μην πανε και χαμενα τα ηλεκτρονικα...και αργοτερα βλεπουμε!

Παντως για να ερθουμε και στο θεμα της καμερας..οπως ειδατε γενικα η καμερουλα ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της.Εχει αρκετα γρηγορη, θα μπορουσα να πω, αποκριση στην διορθωση του φωτισμου και γενικα ικανοποιητικα fps (frames per second=εικονες/καρε το δευτερολεπτο,αν θυμαμαι καλα).Η καμερα ειναι αρκετα ευχρηστη και με πολυ απλη λειτουργια.

Επισης ενα ακομα πραγμα που θα ηθελα να τονισω σχετικα με την καμερα αυτη,ειναι οτι δεν εχει την δυνατοτητα ληψης φωτογραφιων,κατι που παρελειψα να πω αρχικα.

Οπως ειπα και σε προγενεστερο post αποριες και λοιπες πληροφοριες δεκτες!

Κωνσταντινος
ggramenos

Δημοσίευση από ggramenos »

Αγόρασα και εγω μια Jv MD90 mini dvr Camera αλλα το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν την θετω σε κατασταση αναμονης για να ενεργοποιηθει με καποιον ηχο, μετα απο 20 περιπου λεπτα απενεργοποιείται και πρεπει να την ξανα αναψω παλι. Υποψιν, οτι η μπαταρια ειναι φουλ γεματη χωρις κανενα προβλημα.Τι να φταιει;
Konstantinos

ggramenos έγραψε: Αγόρασα και εγω μια Jv MD90 mini dvr Camera αλλα το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν την θετω σε κατασταση αναμονης για να ενεργοποιηθει με καποιον ηχο, μετα απο 20 περιπου λεπτα απενεργοποιείται και πρεπει να την ξανα αναψω παλι. Υποψιν, οτι η μπαταρια ειναι φουλ γεματη χωρις κανενα προβλημα.Τι να φταιει;

Καλησπερα στην παρεα!

Φιλε μου γυρισα απο τις διακοπες και αυτη την στιγμη εχω μπροστα μου την καμερα.

Την δοκιμασα και γω και οντως μετα απο 20 περιπου λεπτα σβηνει.Μπορει να ειναι κατι σχετικα με power saving,εξοικονομηση δηλαδη ενεργειας και να σβηνει αυτοματα.Δυστηχως απ οτι κοιταξα στο εγχειριδιο δεν λεει κατι σχετικο με αυτο.

Μηπως βρηκες τιποτα εσυ?

Φιλικα,
Κων/νος
Konstantinos

Παραθετω την απαντηση του ggramenos που μου εστειλε μεσω pm για να δοθει μια συνεχεια στο ποστ και να μην μεινει με την ερωτηση μου *SAR*!!:

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Όντως το εγχειρίδιο αναφέρει ότι μπορεί η κάμερα
να λειτουργήσει και σαν κάμερα ασφάλειας με
stand by mode 250 ωρες περίπου, καταγράφοντας σε αυτό το διάστημα μόνο ότι κάνει θόρυβο από 60 ντεσιμπέλ και άνω για δυο λεπτά. Τέλος πάντων,
υπάρχει κάποιος τρόπος ίσως με κάποιο σταντ ελον
προγραματακι να αλλάξει αυτό?

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!

Σχετικα με το προγραμματακι που αναφερεις δεν γνωριζω κατι.Αν καποιος αλλος γνωριζει ας μας πει!(αν και δεν νομιζω να υπαρξει κατι τετοιο..)

Κων/νος
Kingsoftg

Δημοσίευση από Kingsoftg »

Γεια σε ολους.
Ενα βιντεάκι απογευματινο, τραβηγμενο απο ποδηλατο στο φραγμα του Αλιάκμωνα.

http://www.youtube.com/watch?v=AnPZ2OHm3ZE
Kingsoftg

Δημοσίευση από Kingsoftg »

Και μια νυχτερινη λήψη με εντονο ghost effect:
http://www.youtube.com/watch?v=FOBvi38ug0w
smartalex

Δημοσίευση από smartalex »

Μολις χθες παρελαβα και εγω την καμερουλα jv md90 μολις με 29 ευρωπουλα , για τα λεφτα τις αξιζει και με το παραπανω .
Σημειωση για να μην σας καει , να την φορτιζεται απο usb , τον Μ/Σ τοιχου στα σκουπιδια .
nickboul

Δημοσίευση από nickboul »

http://www.youtube.com/watch?v=CJUNR0_Nf6c

H ίδια κάμερα. Από ebay με 18 ευρώ!
smartalex

Δημοσίευση από smartalex »

gorillas έγραψε: http://www.youtube.com/watch?v=CJUNR0_Nf6c

H ίδια κάμερα. Από ebay με 18 ευρώ!

οκ φιλε μου , αλλα δεν ψωνιζω απο ebay , σε ποιο σημειο ακριβως της Μεταμορφωσης ειναι τραβηγμενο το βιντεο .......φαινεται ενδιαφερον πεδιο , μενω πευκη και ψαχνω .........
Απάντηση

Επιστροφή στο “FPVs - UAV/drones - on board cameras”